4 Invitation in a week from Nuffnang

hey uols,


this might be gonna short entry for a while :) since jambu dah selesai dengan internship sekarang ni jambu ada banyak masa terluang yang perlu di isi before jambu start mencari keje baru.


did you guys noticed the last few weeks Nuffnang got this few event and screening to given away, dan apa lagi jambu bukan main bedal je semua event tu and as the result terus dapat invitation 4 sekaligus this week hamek kaw~
1st invitation ialah Premiere Screening Here Comes The Boom

Date: 17th December 2012 (Monday)
Time: 9:00pm
Venue: GSC, Paradigm Mall

  Second invitation to Malaysia Fear Factor House Challenge

Date: 15 December 2012 (Saturday)
Time: 9.30am - 1.10pm
Venue: Sunway Pyramid
dengan berbekalkan Entry ni lah jambu dapat invitation mudah kot! uols semua perlu nyatakan apa yang korang takutkan dan macam mana ianya boleh perubahan kepada hidup uols :) For me as usual lah my answer will be the same LABAH-LABAH. kat house challenge tu nanti kalau ada En. Spider jambu will faint lah jawabnya. Uols semua jgn lupa saksikan rancangan ni pada 29 December 2012 ni kat astro OK dan apa yang penting ialah Aaron Aziz merupakan host untuk rancangan kali nie ^_^

this is a short preview on how they act on the show, do comment uols~
3rd invitation on Nuffnang Premiere Screening of Jack Reacher

Date: 18th December 2012 (Tuesday)
Time: 9.00pm
Venue: GSC, Tropicana City Mall
 
last Invitation to shoot short video with Lisa Surihani, and this is my last invitation for this week :) 

Date: 16th December 2012 (Sunday)
Time: 12:00pm - 4:00pm
Venue: D'House, Lot 10, Jalan Delima 1/1, Subang Hi-Tech Industrial Park, Shah Alam, Selangor, Malaysia


ini pula Entry yang jambu buat untuk event Digi kali nie. My Buddyz are my soul and we never apart. So with 3 of my friends we'll be joining lisa in making her new short video clip for Digi Buddyz. What will happen next? so stay tuned nantikan entry yang berikutnya ok.

have you seen her parody video of making duck face and got 5 days MC :) 
cute giler~ ahaks

oh my can u guys imagine how awesome it is gonna to be? As long am enjoy all the event is more than enough for me to have fun with these amazing people :) so sekarang ni tengah bersiap-siap nak ke studio kak syikin at Sri Rampai cos I got flashmob will be held at Neverland Club tomorrow night. weeeee~