Barang kecantikan jambu dari watsons

hey uols,


ingat tak lagi entry i yang lepas i bagi tahu kat uols semua macam mana cara yang betul nak Berus Gigi. Lepas tu dengan berus gigi yang i cari tu tak jumpa sebab pergi kat HERO Supermarket je time tu. Kali ni i pergi ke Pavilion uols, dah alang sampai kat pavi ni confirmlah sempat untuk terjah Watsons kan,


kalau tak jumpa kat Watsons berus gigi yang aku nak tu memang aku meroyan lah kat Pavilion tu macam orang tak tentu arah.

So far Alhamdulillah i dapat cari berus gigi tu, dan yang penting berus gigi tu penuh kot bersusun dalam rack Colgate Slim Soft 0.01mm so kesimpulan nya puas hati dengan result di beli untuk hari ini.
almaklumlah seperti biasa i akan buat review satu persatu tentang barang yang dah dibeli, tapi sebelum tu kalau nak dibanding kan antara semua beauty pharmacy ni i lebih prefer ke arah Watsons gitu~ bukan nak promote tapi memang tiap kali nak beli product kecantikan dan kesihatan Watson outlet pertama yang terlintas di fikiran. Oh bingung seketika~
product yang pertama aku beli ialah perfume dari Playboy (Play It Lovely) tapi pada asalnya i memang pakai perfume Playboy (Play It Sexy) ntah kenapa hari tu seperti teringin nak try jenis yang berlainan, but the result so far i will stick to Playboy (Play It Sexy) bau dia memang sexy dan maintain lama, makin lama bau dia makin sexy seducing gitu~

compared to (play it lovely) ni kurang sikit berkenan dengan bau dia sebab seperti toilet refreshing perfume.
hah tengok tu i dah pakai sebanyak 3 botol ^_^ pecah lobang yang i jenis collect perfume bottle. So after this am gonna stick back to Playboy (Play It Sexy) serius this kind of perfume will not let you down.
oh second product and when comes to this i sedikit lama untuk memilih kerana for sure asal kalau nak beli Vitamin C i akan belek berapa kandungan MG di dalam sebijik pil tu. So i decide to buy Flavettes brand 1000MG + Calcium. Sebab sebelum ni i beli jenis yang boleh chew so before keluar rumah i akan chew each pil perday.


tapi i ada baca kat satu article ni dia cakap sehari average badan kita terima Vitamin C dari pil average dalam 240 - 250mg je. So kalau ada 1000mg macam i beli ni sia2 je lah? no lah takde lah sia-sia it might be waste via our urine process. Dah kalau badan kita tak pakai banyak khasiat so selebihnya akan terkeluar dari peluh ataupun time uols PIPIS (buang air)
Yeah last but not least the tooth brush of tooth fairy haha. Huh inilah dia berus gigi yang i cakapkan tu! korang nampak lah saiz brush tu hanya 0.01mm je dan kalau korang pakai berus gigi ni confirm segala celah saki baki makanan korang makan tu confrim akan lucut :) so senang lah lepas ni nak kiss abang uols #eh terlebih pula haha

so far i dah pakai berus gigi ni gusi berdarah tiap kali berus gigi tu kurang dah sedikit. Walaupun hujung berus ni nampak halus jangan risau sebab ianya lembut dan bukan di hasilkan untuk mencederakan gusi uols. So selamat utk semua~

uols i nak minta tolong sikit boleh tak? tolong klik fan page i kat bawah ni. Kecik hati taw dulu i dah ada almost 300 members, tapi FB lama dah kena hack tu pasal kena buat semual. Tak pun korang  boleh direct klik dari sidebar tu. Penat rupanya menapak semula dari bawa ni kan.TQ uols~
FAN PAGE

No comments :