Ikea Sale tinggal beberapa hari je lagi

hey uols,


siapa sini peminat IKEA? yes the time is running out people. Better korang cepat grab your key car sekarang ni dan bershopping kat IKEA. Sebab apa? sebab ikea sekarang ni ada SAE sempena X-Mas uols.

Ikea sekarang ni buat sale on certain few things yang mungkin akan menarik perhatian uols semua. Siapa sini ingin kan hadiah yang terindah buat dekorasi rumah untuk X-mas nanti?
hah contoh seperti diatas tu Tealight Holder dengan harga RM3.90 saja begitu berpatutan kan barangan Ikea sempena X-Mas ni.
 tapi korang kena lah cepat sebab setiap ada tinggal berapa hari je lagi. Dan apa yang penting setiap hari ada promotion yang ditawarkan. Esok lain pula product yang ditawarkan so tunggu apa lagi jangan berlengah2 yer :)
ini adalah untuk promotion untuk 8hb disember.
 untuk info lebih lanjut korang boleh klik kat mana2 advert yang terpapar macam contoh diatas. Tak pun korang ke klik link Chika Ni
  

No comments :