Tak dapat Sneakers dari Bangkok dapat Vincci Sneakers pun ok juga.

 hey uols,

Kawan saya bercuti ke bangkok, jadiiiiii~ sudah semestinya aku yang suka bershopping ni kirim barang yang aku nak contohnya seperti kasut dan beg, sebab aku memang peminat kasut dan beg. Obvious lah I do love everything that look colorful covered up from top to toe as long it look suits me nicely why not I give a try.

ok the story happend seems like this way, when I want to own something that behind the planning definitely am not gonna get what I want at the end of the story. Therefor I just stop dreaming.Dan guess what? yes my friend tak dapat belikan sneakers yang I suka tu :) but never mind I memang tahu benda ni akan jadi and I sedia tanggung semua risiko tu. Be professional uols
 nampak tak kasut tu? Hanis Zalikah cakap kat bangkok kasut ni dorang jual just like RM6 sepasang. Ko rasa? tak ker tiba-tiba hidup korang terus berputik mekar lol~

sebenarnya kasut yang aku nak sangat tu seperti dibawah ni. Tapi most of them ada lah dari Vincci and Forever 21 yes everytime I went into Vincci and F21 outlet the 1st thing I would do is seeking for the new shoes. Well takpe apa pun korang tengok lah sneakers shoes yang aku sangat berkenan tu yer. Enjoy~
yang ni i dah ada :)  
gorgeous kan? sweet giler r
 
from Forever 21.
 so far in my collection i got few of the sneakers of vincci, dan apa yang penting aku tengah aimed collection dari Forever 21. Aku selalu cuci mata juga kat Forever 21 Pavilion tu dan seperti yang korang tengok outlet Forever 21 sangat luas dan aku akan amik masa lebih kurang berjam2 untuk teliti all outfit. Yelah sebab bukan senang tau nak cari yang berkenan,

kalau nak di ikutkan semua barang kat dalam tu aku berkenaan hehe. Tapi aku lebih kepada shoes! Boot, Sneakers, wedges dan Heels oh mai aku meroyan kejap kat dalam tu :)
ok lah later i akan buat entry tentang collection sneakers i ok. MUAH~

3 comments :

Anonymous said...

Hello, I think your blog might be haѵing browseг соmpаtibility іsѕuеѕ.

When I look at youг blοg sіte in Safaгi, it lοoks fine but when opening in Internеt Eхρlorеr, it haѕ some oνerlapρing.
I juѕt wantеԁ to giνe
you a quiсk heaԁs up! Other then that, tеrrifiс blog!


Also visit my web site; pożyczki pozabankowe sms

Anonymous said...

Hоωdy would you mind stating which blog platform уou're using? I'm
going to start my own blοg ѕoon but I'm having a difficult time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm
looking for somеthіng unіquе.
Ρ.S Apologieѕ for bеing off-topic but I had to ask!


Αlso visit my blоg post - pożyczki pfk
My web page: pożyczki pozabankowe we wrocławiu

chenlina said...

chenlina20160119
ray ban sunglasses
ugg boots
official coach factory outlet
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses outlet
cheap jerseys
fake oakley sunglasses
toms outlet
coach factory outlet
tory burch handbags
air max 90
louis vuitton handbags
abercrombie and fitch
ugg outlet
coach outlet
cheap jordans
uggs outlet
nike free runs
cheap nfl jerseys
michael kors outlet online
lebron 11
michael kors outlet
canada goose outlet
ugg boots sale
michael kors outlet online
coach outlet store online
coach outlet
ugg boots sale
toms outlet
hollister outlet
ugg clearance
uggs australia
burberry outlet
nike air max
coach factory outlet online
michael kors outlet
coach outlet store
louis vuitton outlet online
cheap nfl jerseys
as