Kifli Mally dah siap design Name Card sendiri Yahoo.

hey uols,


oh yeah~ akhirnya mek sendiri dah siap dengan jaya nya men-design sendiri Name Card. Ni semua sebab mek jeles uols tengok budak-budak blogger yang lain distribute name card masing-masing time Blogger Fear Factor House Challenge. Aku juga yang menggunakan kekdah manual pergi approach sorang-sorang mintak URL BLOG mereka.

 So lepas ni semua tu tak perlu risau lagi kerana mek dah ada Name Card mek sendiri uols, wah lepas ni dengan semua orang mek bagi. Ouh tunggu yerrrrrr uoll
ni sedikit sebanyak yang name card yang mek terima dari para blogger yang terror tu.
So dengan menjelangnya 2013 ni, mek kena berusaha untuk membuat sesuatu. Yelah mana tahu rezeki 2013 akan menaik dan terus menaik wahhhh gitu! amin~
 hah macam mana uoll, komen skit? hehe kita design lite2 sajo. Mek tak kira kalau mek hantar design ni kat kedai tu dia kena buat sebijik macam ni. hehe
so nanti kalau semuanya dah siap mek akan promote lah skit kat mana mek buat name card ni yer haha. Just tunggu je review dari mek. Tak sabar rasanya nak tengok macam mana hasilnya nanti kan. ^_^
hah tu dia kemana hilangnya blogspot tu? hehe maklumlah masuk 2013 nanti InsyahAllah mek akan beli domain uoll~
 Lepas tu kan bukan sajo dengan Name Card uoll, mek terus buat logo sekali. Wahhh biar nampak official skit kan :) dengan harapan nya kalau siap design logo Kifli Mally ni boleh lah nak tempek kat name card design tu tapi nampaknya macam tak sempat sajo. Tapi takpe yang penting apa yang mek plan berjalan dengan lancar.
 
hambik kau terus siap dengan logo design lagi. Pening nak pilih yang mana satu. Korang rasa? Siapa yang buat logo Kifli Mally ni. Tunggu review dari mek ok. Oklah nanti kita sambung lagi ok, nak siap-siap lepas ni nak hantar anak ke taska gituuu~ KBAI


10 comments :

Rawlins byRawlins said...

Wah.,....
Very the Victoria's Secrets Angels sangat kan
Tahniah uols

Kifli Mally said...

@Rawlins byRawlins harus kita yakin mama :)

Selena Helena said...

Since when Moo Cow Rewards dah jadi Name Card Blogger?

Btw sifu, i like logo yg terakhir sekalie. its look nice and simple coz tak serabut macam sifu...

- zuriey - said...

wah dah ada name kad tu

Kifli Mally said...

@Selena Helena haha just nak penuhkan frame pic tu yang tempek moo cow skali :)

Kifli Mally said...

@- zuriey - hehe penting juga taw wak :)

amirnawawi said...

Perghh! Namecard kita masuk blog gojes nih la.. Bangga!

Kifli Mally said...

@amirnawawi eh eh gojes? *pitam kejap :)

Mahamahu said...

Wahh name card ada sayap bagai heheheh.. tahun depan tukar name card lak lah mcm ni huhuhu.. kau print lah kat aizouldesign.blogspot.com situ murah and terus hantar kerumah ok...

Kifli Mally said...

@Mahamahu ok takpe nanti aku try bagi kat dia juga ye :)