Kifli Mally di Pesta Jom Makan Buah 2012 @putrajaya


hey uols,

sihat uols? siapa sini sama dgn i ada pergi ke putrajaya ahad lepas? makan buah sampai lebam uols, yang penting makan buah durian sampai naik lebammmmmmm~

memang sesuai makan durian banyak2 kan uols, esok terus MC tak boleh nak masuk keje. Biasalah kan ahad tu for sure memang nak rehat kat rumah tapi dah di pelawa oleh member haruslah pergi kang kalau reject mau dikahak muka kita setahun uols walaupun beberapa minggu je lagi nak masuk tahun baru 2013 yeah~ dah ada azam ker uols? i pula azam tahun ni tak terlaksana lagi so kena carry forward to 2013 :) may god bless us peoples

ok we move on, petang tu lebih kurang dalam pukul 3 atau 4 pm weols sampai kat Presint 2 Putrajaya Laman 1 Malaysia. Kedatangan diva-diva ni disambut dengan rahmat uols, hujan renyai bercucuran jatuh membasahi bumi katanya. Sampai je weols terus ke tempat utama dengan satu tujuan iaitu nak makan DURIAN

dengan harga sekepala RM15 dari 10pagi hingga 10 malam, kami semua ok melainkan ada satu masalah dimana kami terbawa seorang budak yang memang tak makan durian, kalau hidu pun dia boleh setengah mati ok, setengah je lah bukan nya mati betul2 pun kan gituuuu~

"Makcik kalau kawan i ni tak makan tapi dia masuk juga dan tumpang duduk jer kena bayar ker?"
"aha dik kena bayar juga walaupun dia duduk menatap uols telan biji2 durian tu."
"kekwat ko kan hajah ^_^"
 selepas uols dah bayar time nak g redeem buah uols, kena serah coupon uols tu kat abang penjaga durian ni, ko pilih dia tolong buka kan lurah durian tu, lepas tu pandai2 lah ko bawa g kat meja. Uolsssss~ hadek kalau dah kena benda tajam haruslah menjerit manja, rasa nak sagat dengan kulit durian tu pun ada juga ok.
ouch duri tajam hahaha
hapa ko hingat aku ni nak datang situ semata2 nak melantak durian tu sajo ker? isk memang tidak lah kannnn, selain tu dia ada bagi 2 lagi pilihan untuk weols melantak Rambutan dan Manggis. Kalau korang tersedak dia pun adalah bagi korang seorang sebotol air. Jangan risau mereka memahami kehendak uols. Kerana mereka juga pemakanan durian seperti anda!
budak AJK yang berbaju biru kat atas tu adalah student UITM, tu pun kalau tak silap lah sebab time tu i dengar emcee tu cakap terima kasih kat pelajar-pelajar UITM ni, dan yang penting ada pertandingan karaoke, aku teringat seorang je dalam ramai-ramai tu, seorang mamat berbaju putih yang boleh menyanyi lagu hindustan part laki dan pompuan, i salute kat mamat tu. Dia pun ada bakat macam Kajol Kelantan dah uols haha
kifli mally menjemput uols semua makan durian hingga puas :)
sian muka budak yang tak makan durian ni, terpaksa teman kita orang makan :) maaf lah yer aboy hehe
tengah sibuk memilih buah durian tu ada pula satu busuk, sapa yang pilih ko tengok budak kat atas tu dah sama buruk dah dengan durian haha, apa lagi uols since RM15 seorang bayar terus buang ke tong sampah gitu lah hadek2 kalau dah makan ala-ala buffet semua nak buang je kan. Sama macam tuan punya blog ni, keras skit terus buang haha, kena lah buang uols kalau dah keras takkan nak paksa nanti tercekik tak pasal hajah depan tu kena cover insurance uols haha
 selain dari itu kat area tapak makan durian tu ada juga kedia buah yang lain in case kalau mereka yang nak tapau buat buah tangan, memang ramai pun uols walaupun hujan manusia kat laman 1 malaysai tu tetap penuh tak faham aku, dah hujan boleh duduk rumah kannn bagi lah chances kat hadek ni meroyan.

Food court pun ada uols, siap package dengan laman Arnab lagi alaaa comel je abang arnab tu tunjuk kasih sayang kat arnab-arnab tu kan :) boleh buat calon suami uolssss~

2 comments :

Syarih said...

wah..banyak buah...sedapnyee...saya pun suka makan buah nih...

Kifli Mally said...

@Syarihok lah tu kalau suka makan buah, eat apple everyday make doctors away~