korang dah dapatkan Intrend untuk bulan december? Saya sudah


hye uols,

malam ni aku memang tak boleh nak tidur lena, so still 4am in the morning i don't have any idea what to do except blogwalking and get online to write some fluffy stuff :)
Oh yer korang tahu kan sis Hanis Zalikah dan 3 Diva yang lain menjadi cover untuk majalah penutup tirai tahun 2012 ni. What a spectacular! KilaFairy, Aishah Sinclair, Sazzy Falak and Hanis Zalikha. Mereka semua sangat tip top dan apa yang aku nak ceritakan kali ini ialah dimana perasaan rendah diri itu ada bila berjumpa dengan orang yang lebih tinggi dari kita :) You know what am trying to say right?

For those yang dah baca entry Hanis berkenaan di balik tabir Hanis ada berbicara tentang betapa rendah dirinya dia bila berjumpa dengan 3 orang Diva yang tak asing lagi tu. Bagi aku Aishah Sinclair dan Sazzy Falak is the most respect women kot. Lihat saja dari raut wajah mereka yang mixed tu dah menunjukkan yang mereka bukan orang yang calang-calang. They not just an ordinary women :)

Masuk-masuk rasa cam what am I doing here, yelah diorang semua celebrities, would they even want to talk to me - ayat dari Hanis Zalikha Blog
ko tengok tu? confirm dia tu newbie kan Mila~ 

for me being as a lower humble people i tersangat lah faham apa yang dirasakan seperti mereka yang bergelar newbie ni. Please do not ever judge from what am trying to say. Apa yang aku ingin berkata disini, yelah cuba korang bayangkan macam diri korang ni yang masih lagi baru dalam sesebuah industri tu kemudian korang kena mix up dengan orang yang dah sedia published / high class people. 

Rasa tak macam semacam? urghhhh tuhan je yang tahu rasa macam nak sesuaikan diri tu amatlah susah terpaksa senyum lebar, dan berkenalan dengan semua orang. Ada masanya tu kita terasa semua yang kita buat tu tak kena, even nak berjalan pun terasa macam ada orang perhatikan setiap gerak geri kita.
walau apa pun result dia tetap stunning :) 
Vanidah Imran~ 
yes kalau korang nak tengok lebih lanjut tentang Vanida Imran korang kenalah beli Majalah Intrend ni oh mai god she looks really stunning hokay mek tak tipu di dalam setiap wajah beliau akan nampak seakan-akan artis lain :) 
wow masih lagi ada gambar ni aku bersama dengan Najeeb MUA, hah Najeeb ni lah yang touch up muka hanis and the rest of the girls.

Well adakah uols semua ni obses dengan shopping maya? tepuk dada tanyalah selera gituuu~

No comments :