Mimi dan Amir Luqman dress design. Kamu shantek!

 hey uols,


Did you still remember my previous entry about TKG Crew celebreting a Birthday Party in a Diwali Mode :) for those seems missed out just CLICK HERE and there you go, all the way to mesmerized back those previous entry. Ahaks

gedik oh sungguh gedik~ I just nak share dengan uols, dimana kawan I seorang ni juga merupakan seorang Androgyny fashion style. Pertama kali aku melihat susuk tubuh dia confirm ayat pertama yang terlintas kat fikiran aku ialah "Berapa sukatan nasi dia makan sekali sehari?" ahaks. Tapi tak kisah #FTW seperti mereka ni jenis yang sanggup berlapar untuk kelihatan cantik.
Maaf istilah "berlapar" adalah tidak sesuai untuk mereka yang kurus dan cantik, sebenarnya mereka mengamalkan diet yang mengikut kadar makanan yang perlu diambil setiap hari. No wonder lah mereka kelihatan cantik dan mempunyai susuk tubuh yang menawan.

Dan setiap kali majlis berlangsung atau mana-mana event dia pergi for sure dia akan menjadi salah seorang yang menjadi tumpuan dan bual biacara TKG Crew. Oh god~ mana mimi? tak sabar nak tengok dia pakai apa yer? confirm dia nampak cantik? 

well I dah biasa dengan ayat macam tu, even myself can't wait to see what kind of dress he will put on and rawk the party!
there's no need to be shy off, hai guys please to meet him MIMI as his cordial name :)

can you guys give more details on the design! cantik kan, macam mana dengan beads tu tersusun rapi dan kemas. Apa yang penting combination color tu amatlah penting. I tak reti nak comment banyak-banyak cos sebagai seorang yang mengamalkan Fashion Independent ni susah sikit haha, but when I saw the dress is nice then I will said "Shante U Stay" and when I saw the dress is like hideous I will said "Sashay Away"  oh just love the Rupaul Drag Race.
as you guys seeing that picture how hard am trying  to get a best shot of his dress. Finally I got what I want to be displayed in my Blog. Credit to Mr.Abam for the candid picture, even I sendiri tak perasan bila dia snap pic of us time tu. Wah since dia dah ada BIG CAMERA (DSLR) ni boleh lah rajin2 kan diri untuk snap gambar weols semua ni kan.

oh yeah forgot to mention who is the designer of that marvelous dress kan?well I gave to you for sure lah Amir Luqman him self, takde siapa lagi kalau bukan the most super Androgynous young fresh model + Designers. Amir Luqman such an Inspiration.
And every of his design are well made for Mimi, dan boleh dikatakan Mimi sangat suka akan setiap hasil dari Amir Luqman. Even Mimi sanggup berhabis wang ringgit untuk menempah outfit dari Amir Luqman wah gituuu~, untuk mendapatkan fitting yang orang panggil "Just Nice" sememangnya berbaloi dengan apa yang korang inginkan.


So kepada uols semua diluar sana yang berminat untuk mengetahui atau ingin menempah baju kat Amir Luqman sila Klik Sini

jumpa lagi uols #kbai~

No comments :