Dec 29, 2012

Soalan Kifli Mally: Dimana awak beli clutch hitam tu?

hey uols,

wah tak sangka review mek pasal entry yang lepas tentang Envelope clutch bag dapat feedback, ingat tak lagi dimana mek pernah buat entry tentang clutch baru yang mek beli kat  Kenanga Whole City 
dan apa yang penting time tu kawan mek ramai yang bertanya beli kat mana? berapa?
uoll kat kenanga tu nama kedai dia PLAXA tak silap tingkat 3 dan Harga pula RM30
kalau sesapa yang tak tahu kat mana kenanga tu kat mana, korang boleh tengok Google Maps kat bawah ni k. Harap ianya boleh membantu.

No comments :