VIDEO: Hari Berhenti Melancap/onani Sedunia 2012

hey uols,


haha sungguh tak tahan dengan title entry jambu hari ni. Ok apa yang korang perasan bila jambu guna perkataan "Melancap" kelihatan seperti kasar dan kurang ajar kan sebab perkataan itu dalam perkataan Melayu cuba kalau di ubah kepada western punya ayat "Masturbate" oh nice macam sedap je sebutan dia tu kan,

siap macam boleh buat lagu jer;
Oppa Masturbate Style,
heeeeee~ sexy lady (Source Oppa Gangnam Styel)

Every day i'm Masturbating
Masturbating Masturbating (Party Rock Anthem)


korang sendiri tengok macam mana video ni menyarankan hari berhenti Onani sedunia, amatlah kelakar boleh buat orang klimaks agaknya haha.
ni pula comment yang jambu terselak di longgokan Pakcik Goole tu. Jambu rasa ada orang tengah buat entry berkenaan kelemahan dan bahayanya Onani terus mamat ni guna Anonymous untuk memberi hujah serta pendapat tuan tanah punya entry :) kalau dan rengsek sangat pergi lamar anak jiran sebelah buat bini haha. 

Selamat Berhenti Melancap sedunia dari Budak Jambu 
nak continue buat lagu Masturbate #eh matilaaaaaa~