Dec 16, 2012

VIDEO: Hari Berhenti Melancap/onani Sedunia 2012

hey uols,


haha sungguh tak tahan dengan title entry jambu hari ni. Ok apa yang korang perasan bila jambu guna perkataan "Melancap" kelihatan seperti kasar dan kurang ajar kan sebab perkataan itu dalam perkataan Melayu cuba kalau di ubah kepada western punya ayat "Masturbate" oh nice macam sedap je sebutan dia tu kan,

siap macam boleh buat lagu jer;
Oppa Masturbate Style,
heeeeee~ sexy lady (Source Oppa Gangnam Styel)

Every day i'm Masturbating
Masturbating Masturbating (Party Rock Anthem)


korang sendiri tengok macam mana video ni menyarankan hari berhenti Onani sedunia, amatlah kelakar boleh buat orang klimaks agaknya haha.
ni pula comment yang jambu terselak di longgokan Pakcik Goole tu. Jambu rasa ada orang tengah buat entry berkenaan kelemahan dan bahayanya Onani terus mamat ni guna Anonymous untuk memberi hujah serta pendapat tuan tanah punya entry :) kalau dan rengsek sangat pergi lamar anak jiran sebelah buat bini haha. 

Selamat Berhenti Melancap sedunia dari Budak Jambu 
nak continue buat lagu Masturbate #eh matilaaaaaa~

6 comments :

jal said...

sengal sungguh videonya, tergelak terbahak2 mmber aku, bila aku tunjuk kat dia

Kifli Mally said...

@jal
so jangan lupa share kat member2 yang lain ok :) hahahah sambung gelak

amirnawawi said...

Amboi! Tajuk entri gempak gituh.. Ko pom berhenti la ek.. :P

Kifli Mally said...

@amirnawawi haha baik lah saya akan berhenti sebaik mungkin :)

dada24 Xu said...

nmd adidas
reebok classic
asics gel kayano
valentino
levis 511
ray ban sunglasses
oakley sunglasses uk
longchamp outlet store
hollister uk
pandora charms outlet
coach factory outlet online
michael kors outlet clearance
michael kors canada
ugg australia outlet
canada goose jackets
sac longchamp
coach factory outlet online
nike flyknit racer
nike air max 90
pandora charms sale clearance
designer handbags wholesale
skechers outlet
louis vuitton handbags
mont blanc pens outlet
fitflops shoes
ray ban sunglasses
birkenstock shoes
kate spade outlet online
louboutin shoes
birkenstocks
air max 90 white
north face jackets
michael kors purses
burberry outlet online
20160806CAIYAN

Obat Penambah Berat Badan said...

Thank you for joining us. his article is very helpful

Cara Mengobati Benjolan Di Vagina
Pengobatan Alami Penyakit vertigo
Obat Maag Alami
Cara Mengobati Penyakit Kista
Cara Mengobati Sesak Napas Alami
Tips Obat Tradisional Gagal Jantung