X-Mas Celebration bersama TKG Crew di Le Chateau De Puah

hey uols,


walaupun x-mas dah berlalu namun tetap gigih nak update entry kan, alaaa jangan risau no long statement either words will be updated into this entry ^_^ there's only pictures to be uploaded. 
Agak lama juga TKG Crew ni mendiamkan diri yer last event pun tak sure. ouh baru teringat last entry pasal TKG Crew ialah Diwali [klik sini]

TKG Crew always fall in love with any events and activities such as this coming recently is X-Mas celebration. Yeah X-Mas uoll~ for sure colorful tahun ni kami celebrate X-Mas. Apa yang penting kemeriahan dan kerjasama sesama sendiri itu penting uoll

so enjoy the picture uoll, wah dah rasa macam menjamu makanan kat uoll semua je :)

Thanx to Le Chateau De Puah Restaurant, untie yang serve kita orang tu tersangat lah sporting, sanggup bertahan melayan karenah binatang weols ni. Yang penting malam tu tempat tu terus kecoh sampai semua orang dah takde private nak makan haha.

Luckily weoll dapat tempat yang private which is bilik yang tertutup. Kalau kat open air mek rasa customer semua dah balik lah time tu haha.


tugas pertama mek ialah kaut semua hadiah dari bina-bina dah dikumpulkan pada satu tempat sebelum majlis dimulakan. Nak tunggu sekor2 datang memang susah haha.





Bila semua dah selamat tiba, sorang-sorang dah order makanan.
Menu di Le Chateau De Puah superb tersangat enak, gila kipas harus mati uoll sebab restaurant ni beri kita orang service yang terbaik, Dan kalau uoll semua tahu serve service makanan dia memang cepat makanan kat restoran ni ni pun not bad uolls.


Thanx to abam sponsor Marsh mellow dan white chocolate ^^_
and for mimiey n Viey for the Xmas decoration. Kita suka Less is More

The Activities:
ok activity pada malam tu selain daripada kumpul dan makan beramai-ramai, TKG Crew ada juga membuat exchange gift sesama sendiri. Everyone will be choose randomly. 
Let say Nama Kifli Mally terpilih, Kifli Mally kena pilih nama orang lain utk diberikan hadiah. Kemudian orang tu pula kena pilih nama orang lain dan seterusnya macam tu lah.
Nasib lah siapa yang dapat hadiah dari Kifli Mally haha.
 
 
 
 
haha tengok tu, pelbagai hadiah yang mereka dapat kan, siap ada yang dapat KY, underwear, selipar, teddy bear and perfume haha pelbagai taw. 

Pemenang untuk Best Dress:
congrats to u mimie :)
walhal ko verangan ada voters kan malam tu *ayat sentap haha
yang penting result di umumkan melalui group BlackBerry. Wow what a high tech girls we in.
comel tak kucing demok ni? berbulu lebat berwarna jingga.
mek rasa dia ni memang milik kepada restoran ni sebab dia juga lah mak hayam kat restoran ni. Penarik tetamu katanya. ^_^ cuma dia sekor je yang mek nampak baring2 manja kat restoran tu.
Praise to god everything goes well and the event blend it smoothly ^_^
so perancangan untuk membuat event seterusnya bakal menempah tahun hadapan 2013. Moga 2013 menjadi kan tahun yang lebih bermakna kepada semua. Lebih positif dan jangan cepat melatah tentang sesuatu isu 
Salam sayang dari Page TKG Crew
kepada yang nak usha pic lebih sila lah ker Page TKG tu ye. Muahx


No comments :