Jan 1, 2013

Azam 2013 dan Blog Berwajah Baru Kifli Mally

hey uols,

Mencari sesuatu yang pasti dan baru itu belum tentu kita dapat kecapi lagi pada tahun sebelumnya 2012, tapi alhamdulillah apa yang mek usahakan menjadi kan sedikit azam tahun lepas lebih bermakna dan kini apa yang pasti di Tahun 2013 merupakan tahun yang amat bermakna buat diri Kifli Mally.

Azam Tahun Baru:
  1. Ingin success dalam kehidupan (kerja, financial & kesihatan)
  2. Pendirian seharusnya tetap. Tidak mudah untuk digoyah
  3. Tolong ahli keluarga yang memerlukan
  4. Tidak mudah marah dan melenting
  5. Sentiasa berfikir rasional sebelum bertindak ^_^
  6. Makin gigih berblogging yeah baby~
ok so far itu sajo yang mek inginkan untuk Tahun 2013, apa pun harap semuanya menjadi baik-baik saja.

so sekarang ni masa untuk mek nak cerita pasal nak upgrade blog mek dari Blogspot ke DotCom. Selama 4 tahun mek berblogging ni ada teringin juga nak merasa best ker pakai dotcom ni. Mari kita dengar testimonial dari pengguna lain ok Best ke dah dapat Domain Name sendiri ni?

Jantan Teruna: Selepas bertukar ke DotCom, diri saya bergitu dara sekali ko mampo?
Mak Kertu: Wah diri ini makin ketat uols, dah tak kertu lagi
Cik Kiah: tu diaaaa~ kiah makin bersemgat untuk update blog masakan kiah ni taw. 

so kalau korang mencari Domain atau web hosting yang senang dan mudah, korang boleh cuba untuk memilih NetKL.com kerana apa? kerana team support dari mereka memberikan feedback sngat pantas. Sememangnya berbaloi
*seriusbukanmembodek

eh bukan tu sajoooo, mek siap gigihkan diri tempah doodle taw, dengan siapa? kena tunggu next entry ok. 
sebab memang nak buat entry special kat mamat yang tolong bersusah payah buat doodle yang comel ni untuk Kifli Mall. comel kan doodle tu. Lepas tu apa yang penting mamat ni siap boleh logo untuk mek lagi taw. Memang kena sangat dengan diri ini. Ala-ala Victoria's Secrect Fashion Show siap ada wing ok.
Tengok tu 11 Jun 2009 mek dah start berblogging, dan apa yang membuatkan mek terus berblogging tanpa henti kerana minat mek untuk membuat entry yang cantik buat tatapan readers mek.

dan apa yang mek harap ialah CPUV ni akan terus berkekalan macam ni, wah gituuuu~
mek tak perlukan traffic yang kencang tapi apa yang mek inginkan ialah BE tu duduk banyak-banyak dan duduk lama-lama skit dalam account mek. Takde masa nak fikir nak kejar traffic uolls~baik mak fokus untuk kejar benefits di dalam berblogging ni kan? uols pula bagaimana?
Kemudian Header pula mek amik ilham ni dari seorang fashion blogger, sure korang kenal dia merupakan fashion hijabista uoll~ sngt best kenal dengan budak ni. Kenal Shea nama panggilan dia.
lagi satu mek saja letakkan muka mek kat header tu nanti biar orang senang nak kahak mek haha. Confirm ramai yang akan kahak mek dekat comment tu lepas tu menyamar jadi Anonymous. Takper korang nak carot silakan mek terima seadanya uols~ yang penting mek feeling Jambu!

oklah uoll, nanti mek update cerita lain pula. daaaaaaaa~

6 comments :

Zahid Farhan said...

hehe mekasih approve di Fb !
Cute blog nie macam tuan dia ^_^ apapun selamat tahun baru ba...

Kifli Mally said...

@Zahid Farhan ur welcome :) rajin-rajin lah berbelogging k

amirnawawi said...

Wah! Ada advertorial tuh. Advertorial ape ek? mesti beratus2 income nih.. Terbaikk

Kifli Mally said...

@amirnawawi alamak terkantoi plk :) haha beratus tu tak cecah lagi lah amir

chenlina said...

chenlina20160119
abercrombie and fitch
michael kors handbags
true religion jeans sale
marc jacobs handbags
mulberry handbags
polo ralph lauren
canada goose outlet
louis vuitton handbags
kobe 9
air max uk
coach factory outlet
christian louboutin shoes
ray ban wayfarer
soccer shoes
tiffany and co
louis vuitton handbags
celine handbags
tods outlet online
nike huarache shoes
louis vuitton outlet
tory burch sale
ugg boots
michael kors handbags
the north face outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
uggs on sale
ugg boots
burberry scarf
coach outlet
uggs outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses outlet
louis vuitton handbags
kevin durant basketball shoes
tory burch outlet
tory burch outlet online
cheap jerseys
true religion outlet
louis vuitton
as

dada24 Xu said...

coach factory outlet online
valentino bags
louboutin pas cher
moncler outlet online
nike huarache
ugg sale
coach outlet online
jimmy choo
chaussure louboutin
nike cortez shoes
hollister clothing store
mizuno running shoes
nike free run flyknit
canada goose outlet
cheap ray bans
ralph lauren outlet online
coach outlet online
michael kors outlet online
ray ban outlet store online
michael kors canada
polo ralph lauren outlet
adidas nmd r1
coach factory outlet online
pandora charms
yeezy boost
coach outlet online
canada goose outlet
longchamp bag
michael kors outlet
nmd adidas
reebok classic
asics gel kayano
20160806CAIYAN