Dance Cover for The Ultimate K-Pop Fan 2013


hey uols,

hmmmmmm~ so korang ada dapat email tak dari Nuffnang ker, tak pun korang ada terbaca kat facebook atau pun mana2 website tentang Korean Grammy Awards yang yang akan berlangsung kat Sepang Circuit
ok never mind just forget it, tak kisah lah as long korang tahu yang akan ada K-pop Grammy awards pada 15-16th January 2013 ni. So dengan kadar yang segera mek sendiri pun feeling nak pergi ker Grammy Awards tu tapi sayang hanya disebabkan dengan application mereka mek tak dapat nak submit video urghhh Failed~

lepas tu untuk mengukuhkan lagi statement mek ni, mek suruh kawan mek hokay yang kerja kat menara Tan&Tan tu untuk klik and try to sbumit the video. Jawapan kawan aku pun sama the apps is blank.
tapi mek bukan jenis putus asa, mek try juga kawan mek yang keje kat Takaful malaysia tu klik like and try to submit the video pun sama juga, hah so sekarang ni bukan mek punya lappy atau browser yang lumpy. The problem is come from them not from me. Hokay~
 walaupun mek frust sebab tak dapat ticket ke Korean k pop pop pop Grammy Awards tu mek pun hanya mampu untuk share kat blog mek ni jer, so dengan rasa hati yang terluka ni mek bagi korang tengok macam mana mek yang umpama gajah ni menari lagu korea.

aku pun tak faham dengan budak-budak zaman sekarang ni pengaruh K-Pop sungguh lah meluah sampai mek sendiri terpengaruh, dannnnnn yang penting siap buat video ok. haiyoooooo. Korang tengok dulu mek menari ok, kalau nak cerca kemudian nahhh~
hah amacam? lincah tak mek nari walaupun mek nampak je macam gajah tapi yang penting mek boleh ikut step taw. Thanx a lot to my lovely dance partner Ahmad Dzul Azree Zulfakar n Mohd Fadzil Ramalai u guys done such a great job~ 

Dan tak lupa juga kepada Partner Roro kerana meminjamkan sound system yang sungguh berkualiti itewwww, no need buat extra editing on the video. Haha everything according to the plan. Well walaupun mek tak dapat nak submit video tu cos problem on the app submission as compensation nanti mek bagi uols setiap sorang sepapan marvelon, Yerrr mek tahu uols semua suka hahaha. Boleh besarkan boobs masing haha.
 

8 comments :

Macikz Konah said...

Meletopppp

Kifli Mally said...

@Macikz Konah tq dear :)

amirnawawi said...

Perghh! Style! katner ni Kifly? Lawa tempat nih. Bab tarian tu no komen..hehe3. So, pergi ke GDA?

ini aku? said...

best!

Kifli Mally said...

@amirnawawi shoot kat rooftop axis pandan indah. :)

akuzle ayu said...

Hebat! Akak dah komen gaks kat youtube. Korang mmg dpt pendidikn formal dlm tarian or minat sendiri2?

Kifli Mally said...

@akuzle ayu haha memang dari dulu minat menari lah kakak :)

Kifli Mally said...

@ini aku? tq so much bedah :)