Dimana dan siapa fashion blogger lelaki?


hey uols,

hari rabu yang lepas mek dengan group fashion fabulous dari nuffnang telah adakan satu meeting yang pertama di adakan di office Nuffnang sendiri (Heritage House) Eh eh kejap confirm korang dah lupa kan? ingat tak lagi nuffnang ada 2 group yang dibuat ekslusif hanya untuk Nuffnangers saja.  
dan mek dapat join group mereka sebagai Fashion Fabulous ahaks~

Seperti kebiasaan, meeting yang pertama di adakan more into brainstorming tentang event yang akan di adakan sempena tahun baru ni 2013. Unfortunately there's only 7 out of 12 fashion blogger that attend the first meeting I was hoping to see all the member crew, but never mind ^_^
 yeah mek dipilih sebagai salah satu pemenang untuk movie Upside Down so hadiah nya ialah sepasang ticket dan juga Travel Kit Bag. Tapi mek dah g tengok movie ni dengan adik mek aritu. Tapi takpelah mek akan tengok untuk kali ke2. Thanx to RainFilm and Nuffnang for the reward.

 Nuffnang working station ^_^ the lovely usual. 
same as the last time I gave them a visit during X-Mas. Time tu mek sampai awal so Sue Ann welcome me :)
 mek dapat candy before the meeting started.


so the meeting pun start, seperti yang korang tengok list kat atas tu baru 12 blogger je yang memeriahkan group fashion tu. Tapi dalam 2013 ni mek percaya banyak event yang akan di buat oleh group fashion fabulous ni.
 confident je meeting ni nak catit note segala. Tabiat student tu penting, terbawa-bawa walaupun dah abis study kan :) hehe
 jadi point nya disini ialah mustahil lah kat malaysia ni takde blogger lelaki, yesss i mean lelaki sebab kalau perempuan kita dah tahu style mereka more into stud, blink, glitter, hijab and so on. Tapi lelaki ni walaupun simple tapi kalau kena pada gayanya will look smart.

so uols semua kat luar sana tu kalau rasa-rasa diri uols ni sebagai fashion blogger Nuffnang Fashion Fabulous ni masih lagi memerlukan dalam 10 blogger untuk memeriahkan event dan aktiviti untuk tahun ni. Dan mek masih lagi ingat bila pertama kali mek datang ke event Kardashian Kollection di mid valley hari tu ^_^
 so guys as i mention earlier kalau korang ada kenal mana2 blogger lelaki ni share lah yer, it would be fun kan. ok salam sayang dari Kifli muah haha...


2 comments :

Mahamahu said...

Wahh class dalam byk2 tu blog kau jer paling otai kat situ tersenarai tahniah u oll layak sgt...

Kifli Mally said...

@Mahamahu eh kau ada plak macam tu haha :)