Expenses Bulanan December 2012

hey uols,


Bulan December yang lepas mek tak buat lagi cover expenses kan, haiyoo tak boleh jadi ni uols nanti terlepas pandang bil lain pula mencanak naik. Opssss~

Tahu lah bulan lepas merupakan bulan yang terakhir kan, hah Mak Joyah amik kau bila dah kena dengan Year End Sale katanya disambung pula dengan New Year Sale. Terus makin buta mek dibuatnya dah boleh digelar OKU yelah Buta kan, bukan buta penglihatan tapi buta hati dan nafsu sebab bershopping haha.

hah engko mek pun tak tau dah nak cakap macam mana lepas ni, alamatnya mek makan maggie biar rambut botak kan. Lepas tu rupa pun dah tak jambu urghhh stress :) Eh kalau stress pergi shopping lagi tu kan umpama terapi. Gituuuu~ laha je semua tu tak khose mek nak melayan nya.
 hah engkau, benda kecik pun kalau dikumpul-kumpul lama jadi bukit tak gitu~
terkejut mek bila tengok jumlah lumsum tu sajo, haiyooooo RM3032.05 perbelanjaan mak untuk seblum itu. Yang Camera Lumix Lx7 tu tak jangan cakaplah itu memang dah jadi keutamaan mek dari dulu lagi uols.
nanti kalau takde camera cantik dan berkualiti readers akan cerca mek sbab pic hazab sangat haha.

oklah uols mek nak siap-siap pergi jumpa kaunselor mek ni. kdaaaa~

4 comments :

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

Kifli Mally said...

@saifudin abu izzudin hamboi bukan main banyak lagi :)

Tq yer saya dah lawat blog awk :)