Invitation ke Premiere Screening Hansel and Gretel: Witch Hunters




hey uols,


percaya cakap aku cerita ni teramat lah best, sebab apa? sebab graphic dan character setiap witch yang dibawa plus dengan jalan cerita yang melibatkan magic dan witch confirm ramai yang tertunggu2 kan :)
kann confident je aku cakap best walaupun tak tengok lagi.


kalau korang tengok poster ni, aku terus teringat balik cerita SUCKER PUNCH nye poster seakan2 uols.
so jumpa uols 22nd January ni ok :)

 Date: 22nd January 2013 (Tuesday) 
Time: 9:00pm 
Venue: TGV, One Utama
Credit thanx to United International Pictures & Nuffnang :)

2 comments :

najmeenazam said...

kalau nak gelak gelak , drop byyyy : najmeenazam.blogspot.com

akuzle ayu said...

Ini yg vote dialog/ballons tuh yea? Taniah! Agak2 madi n haikal rawlins dpt x?