Kifli Mally perlukan votes dari readers.



 hey uols,

ni adalah United International Pictures Malaysia kan buat contest, aku pun apa lagi memang pantang nampak contest-contest segala ni. sebab aku tahu aku tak pernah menang dalam mana2 contest yang melibatkan VOTES

aku ulang yer VOTES VOTES VOTES, ko bayangkan kalau aku sebut VOTES tu banyak kali confirm korang dah naik muak dengar kan. 

yelah mana tak nya sebab aku paling fedup kalau ada pertandingan tu menggunakan concept VOTES/LIKE confirm yang lahanat yang cantik/encem. Kalau muka macam longkang tapi pengaruh kuat confirm dapat votes tertinggi gak kan tak faham aku dibuatnya.
KLIK SINI

 hah ni aku nak tanya kat korang semua, mek pernah tak mintak tolong kat korang selama ni? tak pernah kan? hahaha ni hah mek nak mintak tolong uols klik LIKE kat pic mek tu. 

korang KLIK SINI lepas tu korang skip je what ever menatang yang keluar tu lepas tu kalau nak votes korang ke 'bawah kanan' untuk klik LIKE ok. Tengok lah tu baru 37 orang lain dah beratus-ratus.

tak faham aku kalau pasal votes Chinese bukan main cepat lagi dorang naik kan? apa rahsia dorang? makan dim sum or makan telur herba tu. Cisssssss~ makan ati kejap uols haha
 ok nanti vote mek ok, Daaaaaaaaaa~

4 comments :

- zuriey - said...

goodluck.. senang2 mai la singgah http://misszucollection.blogspot.com

ini aku? said...

tak bole nk click pon. avane ni. link tu takde.

Kifli Mally said...

@- zuriey - boleh sajoooo uols jangan risau i akan give u a visit

Kifli Mally said...

@ini aku? just fixed 'em