Kurt Tay dengan lagunya "Wo Ai Ni"


hey uols,


mek sangat respect dengan mamat sorang ni, kalau orang lain nak angkat kaki lah nak pijak lah tapi kalau boleh mek nak sumbat terus muka ko dalam lubang jamban hahahahhaha padan muka ^_^
 ini baru gambar dia belum lagi uolss semua dengar nyanyian mamat si, siapa yang ada sembelit tu mek sarankan sangat uols semua dengar lagu ni before went to toilet. Tak percaya ker? layan lagu ni kat bawah haha.
hah so macam mana? tinggi kan pitching mamat ni. Sesuai dengan nama dia sebagai Kurt Tay

tadi pun mek sebelum ke toilet dengar suara dia, terus lawas perut mek dibuatnya haha. Ada mak kesah, mak punya entry mek boleh buat apa saja dengan entry mek haha.

ini lagi best uols, yang penting dia tengah menikmati ICE CREAM~ ko mampo makan ice cream dengan berkonsepkan sebagai paper doll hahaha makan ati lah kalau macam ni, ko tunggu ye jangan sampai aku plk yang pakai wig tu. haha

siap ada yang comment mamat ni macam perogol bersiri. Takutttttt~uols

Budak singapore rupanya uols, dan yang penting dia pernah masuk singapore idol! hah korang mampo?
tapi mek respect lah sebab ko berani walaupun rupanya dalam kehodohan ko tu ada gak sinar yang bersinar dari muka ko kan :) Betul rupanya suara dia not bad, sebabb tu lah dia ada video clip sendiri hurmmm orang kaya lah tu sebab bayar buat album pakai duit sendiri haha
[klik sini] sini untuk ke video clip mamat sengal ni~

4 comments :

dada24 Xu said...

nmd adidas
reebok classic
asics gel kayano
valentino
levis 511
ray ban sunglasses
oakley sunglasses uk
longchamp outlet store
hollister uk
pandora charms outlet
coach factory outlet online
michael kors outlet clearance
michael kors canada
ugg australia outlet
canada goose jackets
sac longchamp
coach factory outlet online
nike flyknit racer
nike air max 90
pandora charms sale clearance
designer handbags wholesale
skechers outlet
louis vuitton handbags
mont blanc pens outlet
fitflops shoes
ray ban sunglasses
birkenstock shoes
kate spade outlet online
louboutin shoes
birkenstocks
air max 90 white
north face jackets
michael kors purses
burberry outlet online
20160806CAIYAN

dong dong23 said...

cleveland cavaliers jerseys
burberry outlet
timberland outlet
ugg slippers
christian louboutin
louis vuitton outlet stores
cheap jordan shoes
toms outlet
coach outlet
ugg boots
coach outlet
uggs outlet
canada goose coats
adidas yeezy
coach outlet
nike air max 90
nike basketball shoes
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
oakley outlet
kate spade
jordan 8
tods shoes
mbt shoes
ugg uk
louis vuitton handbags
moncler jackets
oakley sunglasses
washington wizards jerseys
coach factory outlet
michael kors outlet
uggs pas cher
ralph lauren outlet
gucci
louis vuitton outlet
ugg sale
ugg boots
louis vuitton outlet
nike outlet store
jordan shoes
20168.16wengdongdong

mmjiaxin said...

http://www.cheap--jordans.us.com
http://www.cheapairjordan.uk
michael kors outlet online
michael kors handbags
discount oakley sunglasses
michael kors factory outlet
jordan retro
michael kors handbags outlet
michael kors outlet
tiffany and co uk
nike zoom
chrome hearts wholesale
http://www.yeezyboost350.uk
http://www.airjordanretro.uk
adidas nmd uk
nike zoom
cheap basketball shoes
fitflops
yeezy boost
michael kors handbags
tiffany and co jewellery
adidas nmd
kobe shoes
michael kors handbags
adidas stan smith sneakers
adidas stan smith
adidas tubular
http://www.kobesneakers.com
cheap retro jordans
christian louboutin outlet
tiffany,tiffany and co,tiffany and co jewelry,tiffany necklace,tiffany bracelet,tiffany ring,tiffany earrings
nike roshe run
yeezy boost 350 for sale
cheap oakley sunglasses
adidas nmd
gg

dong dong23 said...

celine handbags
ralph lauren uk
rolex watches
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
seattle seahawks jerseys
canada goose
ugg boots
michael kors outlet
ralph lauren clearance
20169.29wengdongdong