Perbandingan penulisan mek dulu dan sekarang.



hey uols,

Apa motif aku nak berblogging skang ni? dan aku rasa aku dah jauh terpesong di dalam berbloggin ni,
tapi tu semua mek tak pernah amik kisah pun, apa yang mek tahu mek dapat kepuasan didalam berblogging ni. 

Penulisan Dulu:
kalau dulu tu ramai sangat yang suka comment blog mek sbab mereka suka dan tertarik dengan ayat-ayat mek sebab sedikit sebanyak memberikan kahak pada sorang2 haha. Lepas tu penulisan dalam setiap entry mak tak berat uols, semua light2 je, so orang baca macam santai sambil minum tea o panas gitu~
nice juga entry budak ni, jemput minum teh o suam uols~
dan lagi satu sebab mungkin mek suka sangat cari gambar-gambar yang menarik lepas tu suka cari cerita yang agak cliche. Eh ko walaupun dulu cerita mek semuanya ala2 cliche tapi readers ramai hokay, tak henti duk mengomen. Sama ada suka atau tidak mereka akan tetap jejak kan diri utk comment.

Penulisan Kini:
 berbanding pula dengan sekarang ni uols, readers tu ada tetap maintain tapi si tukang komen tu (komen tegar) dah takde! seolah2 mereka semua ni dah tak wujud gitu~ kalau aku try search list dorang yang lama ni still tak jumpa sama ada blog dah terkubur lama dan juga bersawang sebab tak ter-update.

ohhhhh~ jadi selama ni mek tahu dah kenapa mereka ni semua senyap sebab masing-masing dah jadi Silent Reader uols. Tak pun paling common dah jadi kucing jadian tu yang dapat baca entry blog mek tapi tak le nak tinggalkan jejak maklumlah tangan lembut berbulu hahah *refer tu kaki kucing ^_^
dan juga mungkin sbab penulisan mek dah makin formal gitu so takde sapa yang nak masuk haish eh ko jangan nak macam-macam ok walaupun penulisan mek dah semakin formal namun kunjungan dulu dan kini juga berbeza.
kalau dulu tak sampai 100 pun yang sudi visit blog mek ni, tapi sekarang walaaaaaaaaaaaaaaa~ my average ratio is 500 pageviews perday. So trust me ur day will come. Apa rahsia? senang je uols jadi diri sendiri hamik ka. Kumpul haters banyak2 hahaha

k daaaaaaa~


6 comments :

Macikz Konah said...

Mak punya haters dah muncul ...uhuhhuhu dh.

amirnawawi said...

oh? kena kumpul haters bebanyak leh naik trafik ek? Leh try formula nih..

Kifli Mally said...

@Macikz Konah wow yeke? sapa lah dia tu ek :)

Kifli Mally said...

@amirnawawi haha kalau dah berjaya bagi tahu kat kifli k :)

chenlina said...

chenlina20160119
michael kors outlet
coach outlet store online
chanel outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
ugg boots for women
coach factory outlet
ugg boots
ray ban sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
lebron shoes
uggs outlet
uggs boots
hollister shirts
replica watches
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
uggs boots
kids lebron shoes
cheap nfl jerseys
timberland outlet
gucci outlet
gucci outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
jordan 11 concord
louis vuitton outlet
cheap ugg boots
cheap air max
coach factory outlet
nba jerseys
louis vuitton outlet stores
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet
cheap uggs
ugg outlet
gucci shoes
uggs sale
michael kors outlet online
as

柯云 said...

2016-03-04keyun
michael kors bags
cheap air jordans
louis vuitton outlet online
louis vuitton outlet
michael kors outlet
tiffany and co
ray ban sunglasses outlet
coach outlet
pandora charms
cheap ray ban sunglasses
coach factory
louis vuitton outlet online
coach factory outlet
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
ugg boots
louis vuitton bags
giuseppe zanotti outlet
beats by dre outlet
the north face jackets
louis vuitton
lebron 13
abercrombie & fitch
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
marc jacobs outlet
oakkey sunglasses
coach outlet store online
louis vuitton outlet stores
cheap ugg boots
replica rolex watches
jordan retro 11
louis vuitton purses
fake oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton purses
coach outlet