Schwarzkopf Memperkenalkan 10 Duta Baru




hey uols,


Harap semuanya sihat dan semua dah basuh rambut ok, haha motif bertanya dah basuh rambut ke belom kan? 
Thanx Sis Ruby for inviting me to this honored event ^_^
beberapa hari yang lepas I dapat invitation ke Event Schwarzkopf dimana mereka baru saja perkenalkan 10 Duta terbaru kepada produk ini kepada sidang media. Cuba korang bayangkan dimana seramai 243 peserta muda yang telah pun mencuba nasib akhirnya 10 Duta saja yang layak. 
The lovely Celebrity Emcee, Julie Woon. Damnnn she is so smoking hot

Mereka menjalankan penjelajahan ni di setiap pelusuk Kolej di area Lembah Klang, wow meriah student sekarang ni kan, muda-muda lagi dah boleh jadi artis. Ok jum scroll ke bawah untuk tahu lebih lanjut tentang aktiviti yang di adakan di pintu masuk utama AEON BIG (kini dikenali sebagai Carrefour) @ Mid Valley Megamall

Jom kita lihat 10 Duta Schwarzkopf yang baru:

1. Ooi Joshua (Inti Kolej)
2. Loo Lyn Shia (The One Academy kolej)
3. Tan Xue Fen (Inti Kolej)
4. Yap Foo Khiew (Taylors Lakeside Kolej)
5. Shailini Nair a/p Balasubramaniam (ATC Kemayan kolej)
6. Lee Sing Yee (Inti Kolej)
7. Leong Hung Jeng (MMU Kolej)
8. Toh Han Ying (Taylors Lakeside Kolej)
9. Tan Jia Tong (Taylors Lakeside Kolej)
 10. Nik Azrul Aimanshah b. Ibrahim (KLMU Kolej)
Kemudian 10 model kena catwalk bersama dengan product dari Schwarzkopf. So far model favorite wanita aku ialah Tan Xue Fen dan Lee Sing Yee dorang berdua ni boleh dikatakan dah macam retis K-Pop pun ada gak hehe. Model lelaki confirm lah mek akan pilih Nik Azrul dan Yap Foo Khiew.
Mr Markus Dabruger, General Manager of   Henkel Beauty Care- Cosmetics Retail Malaysia & Singapore had a collaboration with Aeon Big :) horray lepas ni korang boleh cari product Schwarzkopf ni disemua cawangan Aeon Carrefour. So jangan lupa untuk mencuba product terbaru dari mereka ok.
and for me, I got my own reward/ Thanx to Schwarzkopf for the lovely product
*Schwarzkopf Extra Care Hydro Collagen 
*Schwarzkopf Extra Care Ultimate Repair

so memang sesuai untuk aku apply pada warna rambut aku yang baru [klik sini]
Harga untuk product ni sangat murah dan boleh dimiliki oleh semua orang. Kalau aku cakap harga nya kang sure korang tak percaya kan haha. RM 29.90 sebotol~ murah kan?

Facebook Page: Schwarzkopf Malaysia

 
Hug n Love from us. Bye2~