Asia's Next Top Model Cycle 1 Episode 8 - Video Released


 hey uols,


hah tu diaaaaaaaa, Asia's next top model Episode 8 dah pun released dan apa yang penting dalam episode kali ni takde peserta pun yang tersingkir huh mak suka uols~

membuatkan mak lagi bersemangat nak tengok episode 9. Episode 9 dorang shoot dalam air uols, ko rasa? letop tak? kalau lah mak dapat ikut dorang shoot sekali kan, tak kesah lah orang cerca mak badak laut ker? dugong bunting keR? yang penting mak confident ko ada?

Shoot Episode 8 dorang kena pakai BIG Red Dress uols serius cantik uols. Dan pemenangnya ialah @Jessica serius dia cantik uols~
 so korang belek lah satu persatu gambar doran gni yer :)
 
@Jessica
 
@Helena
 
@Stephanie

@Sofea

@kate
@Aastha
Seperti entry mek yang lepas peserta malaysia dah pun tersingkir uols,


So macam mana? best tak uols tengok video ni 45minit :)
mak suka uols, mak suka sangat-sangat.
So tunggu entry mak yang seterusnya ok

No comments :