Blogger Laser Warzone Challenge e@curve Mutiara Damansara



hey uols,

nampaknya tinggal aku sorang je kot yang tak update lagi pasal Laser Warzone yang telah dianjurkan oleh Speakoutloud event. Event ni aku dapat join dari Nisa Kay sendiri yang invite time tu baru jejakkan kaki kat malaysia. Maklumlah baru balik dari Alaska uols haha

ok Laser Warzone ni dorang ada kan kat E@Curve Damansara, so time ni aku tengah free walaupun petang tu ada training untuk Hari Wilayah namun tetap ada masa untuk join event2 meriah macam ni. Bila lagi nak merasa berkenalan sesama blogger kan? nie lah masanya.

Kenal blogger lebih dekat dengan main tembak-tembak laser hahaha.
Sampai je kat ruangan menunggu tu weols semua tunggu sementara En Hamzah dan crew yang lain bersedia untuk memberi taklimat dan cuba penerangan macam mana nak handle object tu.
Ok terang punya terang rupanya senang jer. Aku tembak ko mati aku dapat point haha
Aku dapat satu team dengan Eazy,
kalau nak di ikutkan aku dapat team dengan Nisa K gak tapi tu lah since nama aku dorang letak double satu nama blog satu lagi dorang pakai nama Facebook ^_^
ini lah Team Spark. Team Pencetus katanya haha
Kamal 2 dari kiri terpaksa tinggalkan weols lebih awal sebelum event ni tamat sebab dia dah nak balik. JB ke? alamak lupa plk. But no worries team baru diganti oleh isteri BroFramestone kak Iera.
So sebelum peperangan ni bermula tak sah lah kan kalau sekeping dua gambar tu wajib shot buat kenangan uols~ Thanx to Pojie cos sudi datang dengan aku. 
Epal n me memperagakan mata barbie ahaks~
Gini lah jadinya kalau mereka tengah tunggu turn untuk masuk ke dalam Bilik Peperangan tu ^_^ 
nampak macam best je mereka main kan?
part yang tak boleh blah part me n Nisa K meroyan snap pic banyak-banyak.
Tak tahu pula pic ni terus boleh buat GIF format.
Ingat senang ke nak ambushed pihak lawan dengan serang membuta tuli. Skills tu penting gak ok. Tunduk menyorok itu semua wajib dipelajari. Tapi aku tetap tak dapat tembak dorang isk tak faham aku. #kannn tiba2 nak salah kan props haha walhal sebenarnya tak tahu main pun. Apa yang aku tahu ialah MENJERIT~
Team Spark score not bad lah boleh tahan laaaa. Tapi sekali dah fight Team si Epal terus kalah KAW2
macam anak ayam kena sambar dengan helang. Ouhhhh sedih nya idop
Part yang tak tahan tu bila penentuan nak dapatkan tempat 3rd dan 4th
Team Spark bertembung dengan Team ??? Alpha ker? lupa lagi haha~
 Setiap kumpulan tidak pulang dengan tangan kosong mereka semua dapat goodie bag yang meriah sponsored by e@Curve sendiri.
Dan juara kita Team Eliminator.
Team Cik Epal~ wow congrats mana tak nya sebab mereka ada Shaheizy Sam ada penmerah ada hamzah isk2, hebat bebenor mereka ni ek. Ko percaya tak? si Epal dapat high score, haaaa sapa kata pompuan takle score ranking tinggi. Congrats uols~



last but not least. Dari awal lagi aku tahu aku tak menang so aku pun feeling nak merasa jongkong emas tu haha.
kepada uols yang berminat nak try pengalaman seperti yang kita orang semua rasai klik Facebook mereka dibawah ini:

Facebook: Laser Warzone, Laser Warzone E@curve Damansara
Website: http://www.laserwarzone.com/

Apa dia? korang nak cabar aku sekali lagi? 
tak payah lah simpan je tenaga ko sebab aku tahu korang tak mampu kalah kan aku hahahah
chauuuu~

4 comments :

Hidayah said...

hehe...hari tu masa balik nak ambik gmbr jugak dgn budak jambu very the star nih kan...tapi tgk tgk dah hilang...

balik awal ek..?

huhu...

harap harap len kali sempat amik picca dia..

Kifli Mally said...

@Hidayah aha lah kak kita ada latihan lepas tu, tu pasai kalut :) insyahAllah nnti kita snap pic banyak2 k

Hidayah said...

Mesti. Akak nk muka pemenang fear factor blogger mesia nih terpampang kt belong ahkak...
:)

Kifli Mally said...

@Hidayah eh eh tahu je akak ni taw :)