5 Deezer Playlist for Nuffnang 6th Birthday Bash

hey uols,


siapa sangka En Stickman (Nuffnang) dah pun genap 6 tahun ^_^
dan kini dah tiba masanya untuk mereka nak celebrate birthday si budak kecik ni.
kecik-kecik cili api bukan? makin besar budak ni makin matang dan banyak peningkatan yang kita nampak bukan? 

terutama sekali impak terhadap bloggers dimalaysia, singapore, filipin, australia, china hong kong dan juga thailand.

so setiap party confirm kita perlukan entertainment right? haha so di dalam Nuffnang 6th Birthday Bash tu kalau boleh mek nak pilih 5 lagu yang patut dimain kan hehe
  1. Rihanna - Diamonds
  2. The Wanted - I Found You
  3. Usher ft Pitbull - DJ Got Us Fallin' In Love
  4. Rihanna - Where Have You Been
  5. Maroon 5 - One More Night
serius aku cakap kalau semua playlist aku ni dimainkan time party tu confirm aku akan menari sakan, berjoget lambak lah kita semua haha, 

korang nak tengok tak macam mana aku boleh dapat Playlist yang awesome ni? All thanks to http://www.deezer.com/en
dan korang boleh customize sendiri playlist yang korang nak tu, kemudian share playlist korang tu kat FB dan Twit masing2 contoh yang aku buat seperti dibawah
 so kalau korang nak pergi ke party En Stickman ni korang bacalah Blog Nuffnang ni kemudian korang ikut step yang diberikan
ok chauuuuuuuuu~

No comments :