Gambar: Sekitar Genting Highland bersama Nisa dan Eazy



hey uols,

ok just bagi korang imbas kembali gitu~ 
kalau korang still ingat lagi lah, aku dan blogger yang lain dapat peluang untuk bermain Salji di SnowWorld Genting Highland. Tapi trip kita orang tak berakhir di situ. 
Lepas tu ada adegan makan santai dan berhibur di theme park. So korang layan je lah pic di bawah ni yer. Bye~


 
actually banyak lagi pic yang mek nak upload dan snap tapi tu lah kan sayangnya.
mak ayam weols dah jerit 
"BALIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK"
so weols don't have any choice but to followed haha. 
ok see u guys around. daaaaaaa~


12 comments :

Nisa Kay said...

haaaaa rindu nak jenjalan camniii!
nnt kita hangout nakk. gi karok ke. bowling kee...
ahahhaa

Eazy Izzuddin said...

Kenangan terindah heheh best ! Nak pergi lagi

Kifli Mally said...

@Nisa Kay Sure no problem kalau ada masa kan uols :)

Kifli Mally said...

@Eazy Izzuddin jangan risau 23th ni u pergi lagi kan hahahaha

Izz Latif said...

Glamer rambut dia
;p

Hidayah said...

U really have nice smile tau... Sweet je akak tgk..

Lynn Easyanz said...

kiflimali..xnak ckp byk..i want your necklace ...haha..niceeeee....nakk!!

Kifli Mally said...

@Izz Latif lepas ni rambut tu takde daaaa sebb nak masuk keje kan :)

Kifli Mally said...

@Hidayahtq hidayah :)
nice to meet you too

Kifli Mally said...

@Lynn Easyanz rantai tu dah ketinggalan zaman lah awk :)

AHMAD AFIQ said...

agak2 leh follow korang x if ada event mcm ni lagi

Kifli Mally said...

@AHMAD AFIQ boleh sesangat :) tapi weols ni pun atas invitation huhu