GIF Camwhore tiga budak di KFC KLCC



hey uols,


since hari nie hari ber-camwhore sedaerah mek dengan kawan mek yang tak berapa nak jambu ni menggediks kat KFC KLCC, kekdahnya uols time ni mek baru balik dari satu event kat Bangsar Village alaaaaa Eyez Optometry Eyewear Showcase tu :)

balik je dari event tu trus mek dapat call

"Uols kat mana KLCC jom!"
"Ok babeh!"

dengan berpandukan Putra LRT aku sampai tepat di klcc. Haha tengah syok menapak masuk ke dalam perut klcc tu aku nampak kelibat jelly-jelly bertengek kat floor atas haha rupanya mereka berdua tengah mencuci mata ala-ala dikoridor sambil menunggu ketibaan mak.

Tujuan asal datang ke KLCC tu hanya untuk Dinner katanya, cuci mata tu of course lah wajib kot~ so dah penat decide nak makan kat mana? akhirnya KFC di jadikan main point.

walhal time Hari Wilayah yang lepas dorang semua dah bosan tengok KFC sebab habis je rehearsal terus ke KFC makan~ kannnn so tak pelah aku pun tak pernah lagi try Ayam Henry Golding tu. So tak salah kalau aku try kan. Nampak kat iklan macam sedap uols.
 hahaha berselera tak? hurmm no comment uols
korang tak tengok lagi video kat bawah ni. Ko rasa lah sendiri ok? 

serius uols itu minyak kan? kalau setakat kuah sayur dah lama aku hirup haha.
apalagi bila dah kenyal sundalllll~ jawabnya meroyan dengan camera sendiri here goes nothing~
barisan para camwhore Fad Vever, Daoz Razak n kifli mally
1st test muka baik jer semua.
2nd attempt fad n daoz dah berani buat mimik muka yer.
3rd hadek-hadek dah makin hilang kawalan.
4th amat biadap yer main tarik rambut haha.

All thanx to these awesome friend. Bukan selalu dapat lepak2 macam ni kan uols~ 
ini cerita kami, cerita uols bagaimana pula?


5 comments :