OOTD Kifli Mally: Envelope Clutch and Violet



hey uols, 
 since i tersangat busy so aku amik masa untuk buat review LookBook.nu collection dalam satu entry. Seperti yang korang tengok kat bawah ini adalah beberapa keping gambar yang aku dah upload dalam LookBook.nu. 
I urge u guys untuk upload your piece collection into the website. Like super awesome ok hahha
 
 1#The waiting of Railway Station
itu adalah gambar aku yang pertama dengan tajuknya. The waiting of Railway Station, kalau korang hebat korang tekalah kat mana aku amik gambar ni haha. Time ni baru lepas tengok Miss Jumbo kat sungei wang dan yang penting time aku snap ni ramai gak lah orang tengah tunggu train tapi ada mak kesahhhh~ haha
2# Violet or Lavender, You Choose?
yang ni gambar ke2 yang i post dengan tajuknya Violet or Lavender, You Choose? wahh gituuu, time ni aku baru habis buat show bersama Abam, so sememangnya dia selalu menjadi mangsa untuk tolong snap gambar ni semua. Sebb aku tahu dia memang berbakat snap gambar. tak gitu abam? haha

No comments :