OOTD Kifli Mally: Love my hair nor my dress


hey uols,

wah dah lama rasanya aku tak update cerita pasal LookBook.nu ni kan? so no worries dalam diam-diam mek pun ada juga update dan snap pic tapi cuma takde masanya je nak buat review di Blog Kifli Mally ni uols,

ok kali ni dengan bertemakan Patung Kertas, mek kena transform budak jambu jadi gegurl gitu :) tak sabar nak dengar cemuhan dari reader. Ada mak kesah ke uols hahaha

and yes time ni kalau tak silap weols baru saja mengadakan TKG Family Day so harap maaf lah kalau link pic tu uos tak le tengok sbb private uols bukan dalam friend list mek kat fb. 

selepas seharian berhempas pulas main air tema di tasik puchong belah malam pula tu ada makan-makan dan yang penting weols kena transform sebab buat show uols~ meriah ke tidak? tunggu yer banyak kemunculan mek dalam drag nanti haha.

dan kalau korang nak tahu widget LookBook.nu ni ada kat tepi sidebar aku dah simpan. Gambar teratas merupakan yang paling latest. K bai~

 

4 comments :

Hanida Moss said...

rambut uolls meletop! kalah iolls..

Kifli Mally said...

@Hanida Moss kann uols murah je uols, 100 hengget je wig tu hahaha

Azham Vsvc said...

Kifli sangat santek!!! sembah ratu :)

Kifli Mally said...

@Azham Vsvc no need sembah ratu sangat la uols :) kita cantik skit jer hahahah