Pelancaran MyBeautiful Malaysia Oleh YAB Dato' Sri Najib Razak


hey uols,


tak cukup dengan penglibatan Hari Wialayah Pesekutuan 2013 yang berlangsung di Stadium Bola Sepak BTR Cheras baru-baru ni pada ke esokkan harinya pula weols semua terlibat dengan Pelancaran My Beautiful Malaysia. 

Pelancaran ini turut sekali lagi di rasmikan oleh Perdana Menteri kita YAB Datuk Seri Najib Tun Razak. Wahhh siapa sangka weols 2 hari berturut dapat bersua muka dengan Perdana Menteri kita dengan lebih dekat. Terharu kejap uols~ sroooooot (T_T)
All thanx to D'Colorz group.
Pelancaran ni berlangsung kat Taman Medan Petaling Jaya, seperti biasa lah uols seawal jam 6 pagi weols kena keluar rumah dan bergegas untuk berada di tapak kejadian sementara ada beberapa benda lagi yang hendak diberi briefing. 
Sebelum kita start hadek-hadek yang dikatakan Gen Y sememangnya bersemangat di awal pagi. Posing sana sini~
 Sepanjang menunggu kedatang Perdana Menteri ada beberapa persembahan yang berikan sebagai juadah santapan di pagi hari wahhh gituuu~ hah engko kelas tak ayat mak~
gambar ni di tag oleh seorang kawan aku dari Facebook
"ni Hang ke Kifli?"
"yes opcos ini mek~ haha"
time ni belia muda yang memakai T-Shirt putih berkumpul di tapak depan untuk menyambut kedatanagn Perdana Menteri kita. Sambil-sambil menunggu tu weols menari lagu Gemuruh by Faizal Tahir~
manakala yang memakai Black T-Shirt seharusnya berada di atas stage :)
Bila Perdana Menteri dah kunjung tiba beliau di iringi ke tapak sekolah untuk melakukan beberapa aktiviti seperti menanam pokok dan juga mengecat dinding sekolah. Ada sesetengah dari mereka mengadakan aktiviti gotong royong. Wow meriah betul kawasan tu dibuatnya dah nama pun My Beautiful Malaysia kannnn?

Di antara sekitar majlis dihari kejadian uols.
kalau uols nak tengok PM kita berucap klik dibawah ni:
 ada juga beberapa artis yang turut menghadirkan diri seperti kak Lisa, JinnyBoyTv, Noh Hujan, Nabil, Black Mentor dan Angah
 acara berakhir tak lama uols lebih kurang dalam pukul 12tgh hari macam tu. Wow siapa sangka minggu lepas adalah minggu yang busy buat mek~ terasa diri ni macam retis pun ada gak. For sure ramai dancer yang terlibat macam aku ni kepenatana. Alaaaaa setakat dancer freelance macam iols ni apalah sangt kalau nak dibandingkan dengan penari fulltime~
we shall respect them ahaks.
 eh muka mek terpampang kat wall cover 1Malaysia For Youth
jum LIKE Page 1Malaysia For Youth ni. Tak sabar nya nak dengar station radio IM4U. 
Generasi Y sememangnya bertenaga dan Belia muda pemangkin masa depan~ 
Yahoooooooooooo~

2 comments :

Prince of Noob said...

wah bestnya dapat jumpa pm... done follow u

Kifli Mally said...

@Prince of Noob ooooo so awak lah follower saya yang ke 1111 :)