Video: Shila Amzah Menangis Menyanyikan Lagu Ombak Rindu



hey uols,


(T__________________T)

bagi mak nangis dulu uols~  agak sedih, sebak, sayu dan pilu melihat air mata dan rentetan Shila Amzah menyanyikan lagu Ombak Rindu uols.

Lebih2 lagi uols bila Sharnaaz Ahmad cakap kat paper kelmarin yang dia tak jadi nak risik Shila, korang pun tahu kenapa kan? korang sure dah tahu kan yang Ayah Shila ada pertelagahan dgn Sharnaaz
Shila sayang jangan lah nangissssss~ mak percaya setiap tangisan uols tu pasti ada jalan penyelesaian. Cuma uols kena kuat untuk tabah dan hadapi segala risiko ok. Jangan risau uols rakan-rakan retis semua ada bagi moral support kat uols. 

Korang nak tengok video Shila Amzah nanyi lagu ombak rindu tu?
tapi korang kena janji jangan nangisssss k sebak mak dibuatnya uols~

 Jom uols bagi moral support kat Shila
1 2 3, Shila Chayokkkk~