Vlog 2#: Hantu Kak Limah 2: Husin, Mon Dan Jin Pakai Toncit. Apa Kata Mereka?



hey uols,

Sempena Tahun Baru Cina ni weols pergi melepak kat e@urve dan ikea, kekdahnya nak ke ikea tu sebab nak cari wardrobe putih color tu. Tapi sekali pergi dekat section terus takde. Aku punya confident catwalk dan miming. 
sekali tengok section tu kosong, i mean really empty takde apa pun yang tinggal.
dan aku pun feeling tanya kat sales person tu. Dia cakap kalau takde kat section maksudnya dah out of stock
WTF
yeah the Wardrobe is out of stock. Urghhhh~ takpe esok i will call again to find either the stock is here.
plus ni pun old design tu pasal dorang jual murah.
so petang tu membawa diri ke One Utama melayan movie Hantu Kak Limah 2: Husin, Mon Dan Jin Pakai Toncit yang tengah meletop kat cinema uols 

hurm so far bagi i cerita kak limah 2 ni, starting pun dah lambat sebab terlalu ringan untuk difahami pada awalnya. Adegan flashback oleh dua jejaka yang menang jackpot dan kat langkawi tu LAWAK depa tak berapa nak menjadi. Apa fungsi anak ikan si Usop tu ek? 
mak pun nak anak ikan kalau macam tu elok.
i respect lah sbb CGI dia letop uols dah macam hantu harry potter pun ada dalam tu.
Cerita kak limah 2 ni gabungan cerita Harry Poter dan Lord Of The Ring ker?
hahahha

k daaaaaaaa~

2 comments :

Izz Latif said...

Baru tgk td kat Pavi
ok lah not bad
tapi tak dapat kalahkan Kak Limah 1 kot
hehe

Kifli Mally said...

@Izz Latif hurm taw takpe, komedi yang dah boleh di jangka :)