Vlog 4#: Movie Review - Cloud Atlas 2013



hey uols,

Malas nak taip entry panjang, sebab aku dah pun buat vlog, yessss vlog yang hanya ada suara dengan patung biru tembam aku tu jer,
 cerita ni sangat mengisahkan tentang kehidupan setiap orang yang tengok cerita ni. Termasuk lah mek sendiri uols, smpi sekarang ni aku masih lagi melayan symphony dari album mereka iaitu Cloud Atlas Sextet. klik sini kalau korang nak dengar alunan yang indah tu.


  p/s: ok lah uols malam ni nak g tengok Beautiful Creature pula. So tunggu update dari mek ok. Chauuuu~

No comments :