Alamak patah pula tanduknya!



hey uols,

kecik hati uols cincin rusa tu dah patah tanduknya baru berapa kali je aku pakai. Hari tu terjatuh kat depan rumah kawan aku time dah naik kereta, aku ingat aku dah pakai cincin tu rupanya aku pegang ko rasa? bila aku lepaskan tangan terus lah dia berderai jatuh.
 kasihan encik rusa, tanduknya dah patah so takde dah cincin yang exotic buat koleksi aku.
Takpelah encik rusa mungkin dah takde rezeki ko huhu
 
Hari tu 1st time aku pakai waktu ke Nuffnang Fashion Fabulous Makeovers! 
hari tu ada gak jatuh tapi kali ni jatuh kat jalan tar berturap uols, tanduk dia tak menahan terus terkepak. T_______T
 sedih kita wak 
 eh eh uols kat rumah kita dah ada meja makan senang sikit nak update blog lepas ni,
housemate aku dah warning siap2 "ko jangan nak feeling letak laptop ko atas meja makan mak ni hokay"
esok je dia balik keje laptop aku dah kat atas tu haha ko rasa? susah kalau ada kawan tak dengar cakap macam aku ni kan?
ko bagi aku masa sikit hari je lagi bukan makanan yang terhidang underwear aku pun boleh campak atas tu hokay. Baru ada aura ^_^

Stay Goddess Bye.


3 comments :

dada24 Xu said...

coach factory outlet online
valentino bags
louboutin pas cher
moncler outlet online
nike huarache
ugg sale
coach outlet online
jimmy choo
chaussure louboutin
nike cortez shoes
hollister clothing store
mizuno running shoes
nike free run flyknit
canada goose outlet
cheap ray bans
ralph lauren outlet online
coach outlet online
michael kors outlet online
ray ban outlet store online
michael kors canada
polo ralph lauren outlet
adidas nmd r1
coach factory outlet online
pandora charms
yeezy boost
coach outlet online
canada goose outlet
longchamp bag
michael kors outlet
nmd adidas
reebok classic
asics gel kayano
20160806CAIYAN

dong dong23 said...

supra sneakers
kate spade
coach factory outlet
uggs outlet
abercrombie and fitch
burberry outlet
ugg outlet
coach outlet store online
mont blanc
oakley vault
polo shirts
true religion jeans
moncler outlet
rolex submariner watches
adidas outlet
coach outlet
moncler uk
jordan shoes
ray ban pas cher
christian louboutin shoes
uggs sale
coach factory outlet
kate spade outlet
canada goose
rolex submariner
oakley sunglasses
burberry handbags
miami heat jerseys
ugg boots paris
hollister outlet
toms shoes
adidas uk
asics shoes
moncler paris
michael kors outlet
oakley sunglasses
cheap cartier watches
ugg outlet
longchamp handbags
coach factory outlet
20168.16wengdongdong

mmjiaxin said...

mlb jerseys
http://www.rayban-sunglasses.uk
cheap rolex watches
nike dunks
kobe shoes,kobe zoom,nike zoom kobe
links of london
tiffany and co outlet
cheap true religion jeans
nike air huarache
hermes belts for men
adidas neo
http://www.raybanglasses.in.net
nike roshe one
coach outlet online
huaraches shoes
cheap jordans
nike air huarache
http://www.christian-louboutin-outlet.uk
vera bradley outlet sale 2016
kobe shoes
cheap real jordans
roshe run
adidas tubular runner
adidas neo
nfl jerseys
michael kors factory outlet
adidas tubular
kobe shoes
oakley sunglasses
oakley outlet online
air max thea
vera bradley outlet
michael kors handbags clearance
http://www.kobebasketballshoes.us.com
yeezy boost
gg