Blogger untuk popular?



hey uols,

semalam lepas mek dah selesai feeling layan ABPH 2012 boleh dikatakan mek berpuas hati lah dengan result dan para pemenang mek ucapkan Congrats yer. So tahun ni korang cari lagi kontroversi banyak untuk dinobatkan pada tahun depan.

 Didie Alias mak tetap suka uols, mak sanjung junjung sirih kat uols, berani mati ko kan didie pakai macam tu boleh dikatakan tiap-tiap majlis orang nak tunggu ko jer walaupun ko hazab nok namun keberanian ko tetap jadi perhatian orang hokay. Kurus melidi makan hati mek!
tu dia mak hayam datang bawa anak hayam jambu yer sekor2. semua tak pecah lobang pandai cover straight walaupun nan hadoooo~
Che Tah' tetap tak nak mengalah dengan dress merah uols yang letop itewww, mek suka yer tahun depan up lagi sikit belanja sikit kat peminat diluar sana itew. Aku rasa jantan supporters kiri dan kanan usah baik punya kannnn. ko ghase? kalau mak str8 pun uols ko ingat mak nak lepas peluang keR? Yang penting Zain tu mak punya #kbai

Bertemakan ledakan geometri aku pun tak kisah lah dah nama pun artis kontroversi jer yang mereka nak uols, lepas tu baru lah peminat a.k.a haters akan duk mengata.
"tema kali ni padat,seksi,maut,ketat" 
omg guys like seriously benda macam ni pun korang nak amik kesah ker? lantak lah kalau dorang nak pakai bikini suit sekali pun. hahaha stupid people.
eat this!

lepas tu dalam selang 5 minit selesai dengan ABPH 2012 kawan aku pula post kat wall aku,
First of all memang mak makan hati nyah, sebab dia lagi cantik dari mak versi arang ^_^
haha ketawa mak kejap dibuatnya. asalnya mak nak carut jer terus tapi takpe biar mak buat statement mak kat sini. Ok fine dhek, berblogging bukannya bertujuan nak kejar title gila popular/glamour semata. Berblogging sebab ko nak share sesuatu kat orang ramai. Contohnya macam sekarang ni mak tengah share kat semua orang yang ko cakap mak gila Glamour. Tapi sayang mak memang dah glamour pun tapi dikalangn blogger sajo lah sebab itu memang bonus haha. Blogger mana tak kenal mak? biar mak ikat simpul puting theyols tu haha

Oh yeah one more thing sayang ayat tu Upload yer bukan Download ^_^ 

benda ni jadi isu sebab mamat BOBO ni adalah pelanduk dua serupa junior mak time high shcool dulu. Kalau betul lah nama dia Madazran orangnya memang sangat hitam serius arang uols, dulu kat sekolah weols selalu panggil dia Deja Moss sebab dia sorang je boleh miming ala2 kak Deja Moss kita tu.
hah kan betul lah uols, rasa macam dia lah, asal si bobo ni sabah ker? kalau betul lah sabah confirm dialah arang yang mak cakap kan tu. Cuma skang ni putih skit makan Pil Glutha lah tewww~


1 comment :

Izz Latif said...

Fames Bobo skrg. Johan pun tiru. haha