Apr 4, 2013

Kena ceramah lagi oleh adik aku!



hey uols, 


uols ada adik atau akak yang suka bagi ceramah free tak kat korang? urghhh huntung lah kalau takde aku ada sorang adik gegurl dia punya mulut ya ampunnnnn boleh gadoh tiap kali jumpa. Haha tu dulu-dulu lah time weols in secondary school ^_^

weols gadoh mmg ganas oooo main tarik rambut buat tocang, tendangan terbang ke awan dan best part is cakar mencakar. Fuh itu feveret yang penting mek ingat lagi uols adik aku pernah hiris pisau kat tangan aku huhu. Pengajaran jangan kacau orang sedang tidur sebb kalau dorang mengamuk seolah macam kena sampuk haha.
uols bersabar ok, akak nak buat tocang versi jalan tar ni ^_^

Selalu je kalau jumpa dia ada je yang tak kena dengan aku, dari hujung rambut sampai ke hujung kaki dia buat spot check ok. Ingat kan kat sekolah je kena abis sekolah pun still kena uols. Kuku panjang tak boleh, color kuku macam gothic tu pun tak boleh. Jalan kena macam askar choiiiii akak rimas haha
susah deknon kuda luat diubah menjadi jerung haha.

mek faham dia buat semua tu utk kebaikan abang dia. Kannnn dia sayang abang dia sorang ni #feeling lagi
 hah tu lah dia adik aku yang feeling najwa latif katanya, hahaha
 ok sila jawab dengan jujur sapa comel adik mek ker? atau mek? of course lah mek kannnnn. 
90% akan cakap mek lagi comel haha. Maaf lah yer gambaq tak clear snap dari laptop dia sajo.
 tengok macam laptop mek ni, apple okay siap kalau lapar ko boleh makan epal tu sikit demi sikit ok ^_^
Paling latest malam tadi dia chat dengan mek katanya
"jangan post picture pose macam gegurl"
I was like motiffffffff, ok this is the different way of advise dah kan. Sebab kenapa? sebab alasan kawan-kawan dia selalu jenguk FB aku dan ada juga yang stalk verangan retis facebook aku. Dah kenapa? mek tahu mek jejaka jambu tapi no need lah nak dok sibuk jaga tepi kain orang. Urghhh such typical malay narrow mindset. 

aku tak le benda-benda macam ni, aku dah start lah nak meroyan. Taip dengan laju sampai keyboard aku SpaceBar dah tertanggal ko rasa?

munch my word, Go shave ur hairy asshole ^_^
stay goddess Bye~


No comments :