Apr 19, 2013

Kifli Mally: Aunty Najuhah dah ada anak! You-Log




hey uols,

wey siah ko ingat lagi tak siah aku ada buat satu video pasal Aunty Najuhah punya story siah? kimbet lu lah siah ko tak ingat ker siah? penat siah aku buat video tu siah ^_^
wey siah aunty najuhah tu ada anak lah rupanya siah, nama anak dia Kifli Mally. So kiranya dalam video aunty najuhah tu ada 3 character lah yer siah?

Aunty Najuhah: The main mother hood.
Kifli Mally: Aunty's 1st born child - boy
Ciah/Siah: Aunty's adopted baby - girl (kutip tepi lorong)

 so far ada 3 character je yang ada dalam video aunty najuhah kita ni. Aunty ni pun satu dah taw monopouse yang still lagi nak beranak tu kenapa ntah? haha
Aunty Najuhah ada seorang wanita yang independent, sangat tidak berpendirian tetap selalu saja berubah angin, lepas tu jenis jimat dan tidak selalu berbelanja. Selain dari itu juga Aunty Najuhah suka kumpul koleksi anak-anak tudung, hobi ni selalu dikongsi bersama kawan sekapal beliau. Obvious lah makcik-makcik kan, what else yang makcik-makcik ni buat? Aunty sngt peramah orangnya dan yang penting ringan tulang dan suka tolong orang lain.
yang ni pula Kifli Mally, anak aunty yang sulung baru je abis study katanya dan yang penting hobi mamat ni ialah pergi interview jawapan atau feedback dia tak amik peduli langsung as long dia pergi interview. Hurm pelik bebenor keluarga mereka ni kan. Mamat ni selalu feeling jambu itu adalah obsess beliau terhadap jambu ^_^
nama minah ni Chia, adakalanya orang panggil dia siah! Aunty jumpa minah ni kat tepi lorong mana ntah mungkin tgh baru abis melach lah tu uols, tu yang aunty try bimbing dia ke arah yang baik katanya. Sekali tengok kehadiran chia ni buat rumah tu porak peranda. Chia ni jenis kasar sikit jangan terpedaya dengan pic feminine beliau ^_^ dia kalau bercakap jer mcm menguyah gula getah walhal takde pun. 
enjoy yer aunty feeling syok sorang2. Kalau korang nak carut pun boleh amatlah digalak kan.
dan yang penting there will be more video coming up ^_^ so stay tuned people~ 

stay goddess

No comments :