Kifli Mally: Fashion Blogger meet up at The Warehouse KL



hey uols,

yeah hari ahad yang lepas group Fashion Fabulous Nuffnang telah adakan meet up untuk kali yang ke dua granddddd~ so kali ni lebih ramai yang participate so lebih banyak blogger baru yang aku kenal. Tapi biasalah uols minah-minah cina ni dengan group mereka sendiri gak. Terlalu pemalu katanya. Nasib baik lah mak ada geng seperti JQ, Max Low, Arran dan juga kak Adzlinda hehe dia datang lambat sikit ^_^

Bertempat di The Warehouse KL area pasar seni, so kepada korang yang suka band dan juga santai dining boleh lah korang dapat ke The Warehouse ni ^_^

so basically ada 3 designer dan brand yang diperkenalkan kat kita orang semua seperti 

Pestle & Mortar clothing (website)
Pestle & Mortar (Facebook)

Phat Culture (Website)
Phat Culture (Facebook)

 Milktee.nu (website)
Milktee.nu (facebook)

So aktiviti pada hari itu ialah mereka kena mencari pasangan masing2 dan gayakan salah satu brand tersebut dan kemudian nya snap pic tu dan sent ke Instagram Nuffnang ^_^ comment terbanyak akan mendapat hadiah dari Melvita.





Ok seperti yang korang tengok kiri Max Law, JQ dan Arran Foong kanan
mereka bertiga memperagakan Brand Pestle n Mortar dengan berkonsepkan Hipster style.

 itu adalah fashion blogger yang lain dimana mereka memperagakan Brand Phat Culture dan juga Milktee.nu
selain dari itu juga mereka ada memberikan pembuka selera yang santai kepada semua, pada belah atas The Warehouse KL ni korang boleh nampak ada tempat untuk mereka yang ingin menikmati makanan disini. Termpat yang teratur dan juga santai. Lantai mereka adalah dari kayu/papan seperti yang ada kat kampung korang tu haha. Takut sikit ^_^
 
 Dapat juga lah berbual dengan Ying (kiri) macam mana mereka tubuhkan online shop mereka sendiri. 
Ada juga beberapa tips yang diberikan oleh miss ying kita ni ^_^
kalau korang nak tengok keadaan The Warehouse KL korang boleh tengok video yang akak buat tu yer!!!!

stay goddess people ^_^

4 comments :

Sumijelly Sumi said...

Amboiii. .sakan ko yek...

Bestla dpt join event nuffnang yg best2...hik3

http://Sumijelly.com

Kifli Mally said...

@Sumijelly Sumi hurm takde la sakan mana pun kak sumi kita dah mmg dalam group dorang so kena lah support ^_^

Wardah Ceria said...

kifli ni umur berapa yer. nka sgt tau hihi. besday biler n skrang ni kerje kat mana.nmpk mcm budak skola je

Kifli Mally said...

@Wardah Ceria hehe hello wardah ^_^ iols dah separuh abagh abad lah. kita 25thn ^_^