Kifli Mally: Hampir Melupakan Mu ChurpChurp!

hey uols,

wah cantiknya hari masing-masing berseri kan bila weekend tiba, cuba kalau weekend semua macam nenek kebayan jer. Hari ni tiba-tiba terbuka email dah ternampak satu campaign!

CAMPAIGN? like seriously aku paling pantang nampak benda ni sebab aku akan ingat bendalah ni memang boleh buat duit ^_^ 

so aku pun buka lah acount churp2 aku yang dah tak pernah masuk lebih kurang 2 bulan rasanya. Hurm aku pun tak taw bila last masuk ke account churp2, walaupun cara nak dapatkan duit dari churp2 amatlah mudah dan senang tapi tulah mungkin churp2 tak pandai nak tarik perhatian dari aku kot.
then seperti ini email yang aku terima and I supposed korang semua pun sure akan dapat email yang sama.

so banyak yang mereka perlu improved macam mana nak tarik minat blogger dan juga pengguna churp2 untuk lebih setia. Aku ada je cadangan yang bernas tapi well every women have their own secret weapon haha. WOMEN sangat aku ni kan?????
WHooooopsy the campaign has already given out, like seriously even I baru je share bendalah nie lepas tu aku refresh balik terus dikatakan seperti error message diatas ^_^
Guys seriously lah takde sangat pun duit yang balance dalam tu malas nak push lebih banyak nak kumpul duit sebab takut terulang pula kes dimana ex staff dorang hijack into all the system then semua amount yang dorang dah penat-penat collect selama ni. Likeeee nooooo thanks

So mungkin dari situ aku pun dah malas nak amik port sngt dengan churp2 ni so better aku stick dengan akak ko je lah iaitu Nuffnang. Nanti kalau ada yang lagi better baru aku akan decide nak pilih hehe.

korang pula macam mana? confirm korang punya churp2 dah membukit kannnnn cecah puluhan ribu agaknya. Bagi aku cukup je lah sekali kot aku cash out.

Stay goddess people~

2 comments :

Hanih Borhan said...

dulu pernah rasa nak try benda ni, tapi fikir2 balik...malaslah...

Kifli Mally said...

@Hanih Borhan jangan malas, sebenarnya benda ni cepat buat duit kalau awk jenis rajin bertweet dan share status ^_^