Kifli Mally: Ketagih bermain Candy Crush Saga.

hey uols,

siapa sini peminat tegar game Candy Crush Saga (CCS)? lahanat kan game tu uols? suka je membuatkan mek always hilang daya fokus pabila berada dirumah. Al maklumlah mek takde smartphone macam uols semua sekarang ni pakai android jer mek juga yang pakai BelakBirit (BlackBerry). 

So nak tak nak kenalah balik rumah baru dapat main dekat Apps Facebook. Takkan pula aku nak seret laptop aku ni tiap kali nak keluar rumah lepas tu minta wifi orang semata2 nak main CCS ni kan? ehhh tak kuasa lah aku.

Soalan pertama dari mek? uols semua dah takat level berapa?
huh dah sampai level 200 keatas!!!!!! mak sujub sembah kat uols
tapi korang boleh lawan mak ker????
 akak dah capai tahap level 344 hokay ^_^ kalau ada yang dah lepas level mak tu, bagi tahu aku nak hantar surat ugut haha. Hengat senang ke nak sampai tahap ni, nasib baiklah aku ada housemate yang tergilakan game ni juga. So boleh request life banyak kali. Lepas tu si cik epal tu pun sama kemaruk tul dengan game ni haha ^_^ epal nanti mak sent life banyak2 kat uols ok
 hah ngko!!!! dulu cakap apa ni main game macam budak-budak ^_^ 
sekali tengok aku duk sent invitation tu sekali dia main sampai sekarang dia dok mengamuk hempas meja sebab tak lepas level 20 hahahah.

oklah uols setakat itu saja mek nak update pasal game haram jadah ni, boleh sampai ke pagi kot aku main game ni, korang tak percaya ker? koran tanya lah kawan aku yang keje shift malam uols, aku duk teman dorang main abis je life request kat budak-budak keje malam. Ko rasa? tak ke aku ni dah kira bekerja cuma tak bergaji je haha

dan aku respect okay kat sorang aunty ah so tu boleh main game ni kat ipad dia sambil tunggu train tiba? korang orang muda mampu? tak mampo kannnn so respect kat aunty tu
 oh ye btw jangan lupa yer, samsung Galaxy S4 sudah hampir tiba di pasaran. So tunggu kemunculan mereka dalam masa terdekat ni ok ^_^ biar mek buat video special buat uols semua. Muah mak sayang anak mak sekalian.

Stay goddess peoples~

2 comments :

Mira Cikcit said...

Jelez much! HAHA

Kifli Mally said...

@Mira Cikcit Oh ma gard, one of the addicted contestant is here ^_^ haha gud luck miss mira citcit