Kifli Mally: Sesi Luahan bersama dengan DJ Kak Ton!

hey uols,

malam ni aku gerenti takkan korang semua dah tidur? for sure korang masih lagi berjaga kan dan anak-anak muda tengah siapkan diri all the nak ke club ^_^ jengggggggggggggg tu semua zaman tok kaduk hehe dah lama cuci kaki uols 

So semalam mek tengah ke udara dan dapat dengar suara kak ton 
comel tak kak ton? comellllllll
jadi kepada korang semua yang ada masalah tak nak pendam keseorangan
korang boleh lah sertai kak ton yer di dalam segmen luahan perasaan. Yolah tu kak ton pun sendiri banyak masalah cuma dia bnyk pendamkan diri je haha. Selamat berluah perasaan uols kasihan kak ton seorangan di konti malam ni

Stay goddess people ^_^

No comments :