Percintaan PLU (Gay) memang indah uols!



hey uols,

sebagai akak Duta kepada adik-adik PLU (People Like Us) diluar sana anda harus berani menegakkan keadilan dimana korang yang suka sesama jenis juga ada hak untuk bercinta. Ada perasaan untuk hidup dicinta dan mencintai. Ko rasa apa agaknya kalau anti PLU ni nampak entry mak. 

A. Sula hidup2 depan pavilion
B. Buang Negeri
C. Jadi duta kecantikan 
D. Dipaksa jadi buruh kasar!

haha ada mak pernah kesah dengan tatapan rakyat terhadap diri ini. Mak tahu mak sedia kala cantik so mak ada hak untuk menyuarakan pendapat. 

ok korang boleh ignore semua di atas tu mengarut jer. Ni hah aku nak cerita kat korang hari tu adalah pasangan PLU ni declare sebagai couple of the year. Dah buat statement masing-masing suka sama suka honeymoon depan laman rumah adam lambert. ko mampo? tak kan so duduk diam2 sambung sajo baca. 

lepas tu boleh dah naik setahun sikit buat lah celebration anniversary untuk hubungan mereka kerana berjaya melalui onak dan duri katanya. Ouh memang indah yer. Ko tunggu! Awas aku rosak kan rumah tangga korang tu.
datang taw. Laki mak buat party anniversary uols. 
the best part is bila si mamat ni bagi partner dia kemewahan hamik kau gadget yang paling latest jangan cakap lah, barang-barang branded wow sungguh tak disangka uols mak pun makan hati tengok. Siapalah yang nak jadi sugar daddy untuk mak ni uols. Tiba feeling lagi.

tup tup tup tak sampai ke tahun dua bumbung rumah percintaan mereka dah retak uols, dah start cacat berkerak plus berselulit lagi macam jubor mak ni. Masing-masing buat hal sebab sorang tuduh curang yang sorang lagi kaki playboy. Ko rasa? sesuailah kan. Apa lagi bila part manis tu korang tak hingat pula kan sponsored jantan tu dari hujung rambut sampai hujung kaki. Last sekali barang-barang branded tu juga ko minta balik kan. Ewwww buruk siku betul!
ohhh awk curang yer, i picit telor you.
tapi itulah hakikat uols. Dah ko taw percintaan monyet buta sebelah macam ni masih lagi korang feeling nak letak harapan menggunung kan? Dan yang penting korang feeling memang fefet sekeping kan kalau bercinta macam esok-esok ko kawin terus keluar zuriat dari karipap ko tu haha. Mak yang dah buat rahim ni tak timang baby lagi uols. Laki mak mandul uols sedihhhhhh
 walau apa pun tengok mak dapat laki mat salleh hokay, ko ado? ikut cakap mak ok. Mana tak ikutnya mak bagi jeruk kangkang uols. haha

So kepada korang adik-adik (PLU) gayboy yang feeling nak cari cinta sejati kat luar sana tu tak payah lah dok feeling. Konon nak sehidup semati siap bawa pasangan tu balik jumpa mak mentua konon kat kampung. Apa ko hingat ko fefet sekeping bawa balik jantan kat kampung  lepas tu feeling tidur bilik pula berasingan. Ko memang sekeping wanita uols. Percaya cakap mek ni uols, manusia jenis macam ni memang tak pernah puas dengan nikmat uols kalau jantan uols jumpa orang lain lagi elok dari uols, confirm uols kena tinggalkan haha hanjing tak?


Stay goddess.


7 comments :

0122859771 said...

hai deknon. i pon jambu mcm u tapi selalu kene sisih.i sedih u.

Kifli Mally said...

@0122859771 hurm selalu kena sisih? maksud awk dari segi mcm mana tu?

Lynn Easyanz said...

whether they like it or not,just be yourself.janji xhipokrit uols..dr yg str8 tp hipokrit memanjang!..0122859771 jgn rasa tersisih nok..yg sisih u tu jeles sbnrnya..ramai lg leh terima u ok;-)..

0122859771 said...

yelaa..sapela nak kwn dgn insan mcm i ni. hina kekdahnye di mata mereka uols.

Kifli Mally said...

@Kifli Mally uols jambu mana yang kena reject oleh orang. ^_^
mek kat sini bahagia jer. mmg certain time and places yang you pergi membuatkan u di sisihkan sebab perasaan u. I used that kind of situation dear.

Anonymous said...

JGN percayakan PLU ituee membawa kerberkatan yg hakiki.. ingat ye.. pisang bukan sebiji..setandan ya..
ahakss..!!!

Kifli Mally said...

@Anonymous kannnn iols suka dengan statement uols ^_^