Boyfriend yang panas baran.



hi uols,

semua sihat? mak ayah sihat? boyfriend sihat? eh motif tanya boyfriend uols pula kan!!!!

the reason I'm asking your boyfriend coz it relates to my entry for today. Yesssss its all about your boyfriend and my boyfriend haha.
hello guys introduced you, this is my imaginary boyfriend, his name is Calibro!
sorry lah baru sekarang dia nak buat press about our relationship ni.

feeling tak? nak ada imaginary boyfriend macam tu?

ok girls get back to the topic, last few days me and my friend leparking at Q-Bistro and we having a really great time soooooo enjoy that moment, having a cup of tea on the evening and "cuci mata" while good looking people passing by.

I started the conversation how's your Boyfriend?
hmmm boleh tak I nak end up with him, I mean I nak putuskan relationship ni dengan cara baik. 
dan aku pun rasa sesuatu! and I tried to pursued if there's any clue I can get from!

My boyfriend so bad temper lah, so panas baran! aku tak boleh bila seseorang tu jenis panas baran!
ok now aku tahu kenapa dia nak cuba mengelak diri dari boyfriend dia yang so called bad temper tu.
muka nampak je cool dan tenang but tapi bila dia marah OMG, serious sangat takut ok.

what? sangat takut bila boyfriend korang marah? bila dia pissed off?
apa yang aku nak cakap ni? dia ke yang bagi korang makan? dia ke yang akan confirm jadi husband yang terbaik untuk korang? dan aku rasa semua itu memang bukan keputusan yang terbaik pun.

on my friend situation, if you and your boyfriend had a fight why not you guys just keep it safe as your secret, that much better instead of posting on the facebook and mocking your partner in disgraceful ways. What a shame!
Not much that I can say, 

Apa yang aku boleh sampaikan ialah couple adalah sesuatu yang memerlukan pautan di antara satu sama lain, ianya lebih kurang dalam cerita "Si Buta dan Si Tempang"
nampak tak disitu ada gives and take. Korang seharusnya dapat memberikan dan mengisi diantara kekosongan yang terdapat dalam setiap perhubungan korang tu. 

Pastikan korang faham akan perangai boyfriend korang, luangkan sedikit masa untuk korang berbincang (Private session) please NO High Tone are allowed. Remember that!

dan last but not least, Trust is the strong key lead to successful relationship ok
indeed, kalau korang nak hubungan korang ni lebih berjaya, korang harus menanamkan sifat untuk mempercayai boyfirend korang, dengan itu korang akan secara tidak langsung akan berfikiran secara positif, dan positif itu adalah baik ok ^_^

Harap hubungan korang lepas ni lebih bahagia!

Stay Goddess people!

No comments :