Invitation ke Fresca Mexican Kitchen & Bar 1st Anniversary Exclusive Party


Date: 11th May 2013 (Saturday)
Time: 9.00PM till late
Venue: Fresca Mexican Kitchen & Bar, The Gardens

hi uols,

okay since hari ni weekend korang apa plan? duduk rumah lagi better kan?
tapi berlainan pula dengan mek malam ni ada invitation ke Fresca Mexican Kitchen & Bar kat The Gardens Midvalley.
muka yang kebosanan nak tunggu malam ni untuk berparty~
so kita tengok lah apa yang akan terjadi kejap lagi yer. Mesti enjoy giler. But then aku tak boleh lama sangt sebab ada hal lain pula nak buat, biasalah uols malam minggu macam ni sure busy.

Live While We're Young

So apa yang aku harapkan tempat dan makanan yang nice-nice jer, tak lebih dari itu. Selain dari tu dapat juga jumpa blogger yang lain. Meeting other people is great ^_^

Stay goddess people~


No comments :