Kifli Mally: Howe Town Yong Tow Foo Ampang Point.

hye uols,

ok bila last aku buat update pasal makan? makan dan makan, cepat siapa dapat teka mek bagi hadiah besar punya. Ok hari tu mek and the geng pergi try makan Yong Tow Foo kat area Ampang. Itu first mek try makan dekat sana and all the food are nice
 Ada sup soi kow  (If not mistaken)
Ada fried tow foo
  sour and spicy chicken

environment place dia memang nice tak begitu sesak, berkonsepkan chiness nyonya restoran. Lepas tu kami siap tambah another sour n spicy chicken.
 kami makan hidangan untuk 5 orang punye portion, lepas tu siap boleh minta tambah lagi fried tow foo tu. 
so total kesemuanya dalam RM50++ sahaja. Tapi kat sini dia ada bagi wet tissue, kata kawan mek wet tissue tu harga RM0.50 sekeping. Lepas tu contoh kalau uols nak minta air soya atau tebu cakap je no ice, sebab air tu dah memang sangat sejuk uols ^_^ kalau nak air lebih banyak la huhu
one tips kalau nak bergambar, please do not turn back the light haha. So hitam muka mak dibuatnya, dah la muka mek ni memang takde seri. Sedih hidup macam ni amik gambar pun tak reti haha.

Oklah guys kalau korang nak makan atau rasa Home Town Yong Tow Foo kat area ampang point tu, jangan segan silu sebab kedai tu amat terkenal kot sebab time kita orang pergi makan tu ada artis juga yang turut menjamu selera. ^_^ 

13, Jalan Watan 8, Taman Sri Watan, 68000, Ampang, Selangor
68000
03-4293-6715
10.30am-1100pm 

Stay goddess people!


No comments :