Saya ingin masuk DIGI WWWoW Awards!




hi uols,

korang agak-agak sepanjang aku berblog ni ada tak orang kenal aku? ada ke orang nak baca entry aku yang merapu nie? Hurmmm kenapa bukan dari dulu lagi aku meroyan kat Sandakan Sabah tu, biar ramai followers aku datangnya dari Sabah dan bukan dari merata tempat yang belum tentu dan pasti siapa!

tapi takpe yang penting mereka baca entry aku walaupun dah banyak kali aku tekan kan mereka sebagai silent readers!!! but they are still my reader fans gituuuu~

tetap nak feeling kan?
 teringin ooooooooooo nak join untuk DIGI WWWOW AWARDS ni, for sure lah aku akan terjunam ke category under nuffnang sebab itu je kelebihan yang ada ^_^
dan bila aku melihat ada ramai blogger yang berani tampilkan diri mereka untuk menyahut cabaran kali ni. 
So aku pun decide nak join but then until the last due date lah, ingat senang ke nak cari idea macam ni untuk participate. Oh no it wont requires such a simply entry to post on and published. 

Kena banyak buat brainstorm kot ^_^

Eh!! aku ada juga curi-curi tengok entry budak-budak ni, skali tengok ada dua budak borner yang post salah satu KisahEmasPutih.com ^_^ buli bah kalau kau!!! etching!!! yakin si maria~

Who should participate:   
   Topical or Comedy Bloggers     
Happening Content Creators     
Extraordinary Trend-setters

so if you guys think you have all the criteria then go for it. Go to http://wwwow.my/Default.aspx and sent you entry ^_^ Good luck people!
Stay Goddess People~

4 comments :

Izzuddin Fauzi said...

Selamat berjaya :)

Hafiz Rahim said...

Mesti ade orang kenal punye..good luck. :)

Pinkbubblegumprincess said...

good luck!! :)

Putra Kembara said...

teringin jugak nak join..tapi macam x konfiden je..hahaaa..