Jun 13, 2013

Bagaimana kalau rancangan 3R hostnya adalah lelaki?



hi uols,

OK, Selamat datang ke sesi pencarian pengacara lelaki 3R (Parody) versi adek-adek yer. Haha actually this video already been made for long time ago. Early of June kot?

time tu aku ada lah ter-scroll page 3R kat facebook mengatakan macam mana kalau lelaki merupakan pengacara 3R untuk musim kali ni? Bagi aku ok jer, takde lah kalau lelaki yang amik alih rancangan uols terus runtuh KL TOWER tu kannnn?

kalau tak silap time tu Shahiezy Sam dan sorang lagi Faizal hussein di temubual oleh rafidah!
hakak paridah yang cute!!!!!!

Bagi aku ok jer kot kalau korang nak letak contohnya si lelaki lembut yang taking over the rancangan tak pun hanya untuk bahagian tips kecantikan ataupun hiasan dalaman. Kalau ko nak bagi pakar sakit puan pun should be no problem. Kami jenis flexible! boleh hidup dalam dua alam maya gituuuu~
 hah kan mak dah cakap mak sangat pakar dalam bidang ni ^_^

dan yang penting ko rasa kalau lah zaman kegemilangan Aznil dan Azwan Ali mengacarakan rancangan 3R ni mau aku rasa heboh satu malaysia ni dibuatnya. Dorang ni kan ada je idea yang tak boleh di fikir dek akal gituuuu. Ada je benda baru nak melaha orang haha

so because of that hesitation dan issue telah menyebab kan mek sendiri buat video ni. First time rasanya mek buat video begitu lama uols it takes like 7 min and 6 second. Aku dah agak dah benda ni for sure akan drag masa ^_^
woiii ada orang tu kat facebook cakap sekali pandang macam Izzue Islam T________T nanges kejap sambil hentak kepala guna belanga.
  tu baru sekali kalau dah 4 kali pandang tak ke macam kak tonnnn hahaha

tapi since korang semua sayang aku dengan ketatnya, korang pun gigihlah tengok sampai habis kan? 

woi hari bapa dah dekat kot? aku dah kekeringan idea kot nak buat video apa? kalau korang ada idea yang menarik boleh lah bagi sekepul or dua kepul idea kat aku. Dah tahap sangap ni mencari idea hahaha.


stay goddess people~

4 comments :

Mimie Freakontangious said...

best2!! Video audition ko hebat nyah. entertaining ak tgk. gelak2 dlm ofis ak.. hahahah

Asyik Izas said...

a'ah mula2 tgk gmbr tu memang ada iras izzue islam ..

Kifli Mally said...

@Asyik Izas hah kannnn so maknanya mek tak tipu lah kan haha

Mek Onie said...

hoitttttttttttttttt,hensemnya taufiqqq,haha! curlasssss uolsssss..... video ! best :D