Baru nampak perangai sebenar BLOGGER ni.



hi uols,

asal nya aku patut buat entry pasal  Innershine Camu Camu Launch tu dulu!! tapi aku malas dan aku rasa nak cerita tentang satu gelagat blogger yang bila mereka dah jauh meninggalkan orang sekeliling di belakang mereka mula menunjuk kan belang ^_^ 

dah siap mengarang aku terus simpan kat draft. Hari ni baru terasa nak update!

siapa mereka yang dimaksudkan tu? tak perlulah korang nak tahu siapa, sebab mereka ada di sekeliling korang sekarang ni! percaya atau tidak cuba fikir sejenak dan analysis siapa kah mereka itu?
aku tak kira aku juga yang paling jelitassss antara korang semua ^_^
kalau dulu mereka jenis yang tak memandang rendah pada kebolehan orang lain tapi kini mereka dengan enteng sedap untuk memperkatakan siapa saja yang mereka tak suka?

mereka tak boleh nak terima jika seseorang tu ada peluang cerah berdiri sama taraf dengan kedudukan mereka sekarang ni katanya nanti kedudukan mereka akan jatuh, biasalah readers nak tengok siapa yang hebat2 saja kan. Kalau dah basi tu nak buat macam mana uols. Terima je lah~

orang macam ni, please lah beringat yang naik kan nama korang dulu pun haters jer pun, lepas tu ko feeling ko lah diva alam semesta bima sakti segala ^_^ walaupun hakikatnya memang. Aku tahu ko nak feeling jadi orang terkenal kan tapi tak tercapai hasrat ko haha so ko kenalah berusaha dengan lebih gigih lagi ok. 

kalau nak comel n vogue kenalah berusaha macam kak ton, tengok kak ton comel tak? gila tak comel ko rasa orang macam kak ton tu pun still orang berkenan sebab banyak makan jamu perapat katanya. haha
 comel tak kak ton? gila ko tak comel kak ton, siap boleh buat Gwiyomi lagi hokay!!!!!

tu baru satu yer, ada lagi jenis penyakit dalam industri berblogging ni. Mereka yang busuk hati!!!!!!
ya ampunnnnnn jenis macam ni tersangat-sngat lah banyak umpama jentik-jenik uols susah nak tabur penawar. nanti lah kita update lagi k.

Apa pun stay gorgeous ^_^

10 comments :

Yuyu Zulaikha said...

kiflyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy~ tunang kita tengok gambar kita, dia cakap muka kifli macam muka Wulan. okay. kite pengsang

Rozuan Ismail said...

macam2 org boleh kenal dalam dunia blog ni

akuzle ayu said...

Bloggers perasan bagus mmg wujud. Buat bodo jer mek weh. Yang penting ko tatap vogue! Harharhar..

akuzle ayu said...

Bloggers perasan bagus mmg wujud. Buat bodo jer mek weh. Yang penting ko tatap vogue! Harharhar..

KiD said...

haaaa... ada lagi satu kiflie ooii... blogger menipu!! jaga-jaga takut kena tipu. duit kena kaut, tapi apa pun ko tak dapat.. haaaaa.. entah lah duniaaaa

Kifli Mally said...

@KiD hurmmm sure tu pun ada, alhamdulillah tak pernah lagi kena. ^_^

cik EPAL said...

uolsss tengah gosip pasal siapa ni nokkk?? tak pe lah yang penting rambut uols tetap paling vogeh the vass haha tetiba

namiacinta said...

gospit tak ajak .... ehh tetiba je ... tp kan siapa agak nya yg di maksudkan tu ye hehehehhe

Aku Penghibur said...

mcm2 sekarang nie

Hafiz Rahim said...

aku tertanya2 siapakah beliau..huhuhu