Jun 17, 2013

Blogger ni tercari-cari milik siapakah suara lelaki lembut itu!



hi uols,

hah ngkooooooo! dup dap dup aku dibuatnya bila kawan aku si Makcik Konah ni bagi tahu ada seorang minah blogger yang letak pic dalam entry. Bangga kejap bila minah ni cerita pasal kecantikan mak hahaha
 tak tahan aku baca statement ko wahai miss volvo ^_^
hah kenalkan itu lah dia Ibu Hanis Zalikha time tu bergambar di Istana Budaya untuk preview concert DJ Dave

hah ngko yang penting entry ni dah lama, tapi disebabkan oleh si makcik konah ni expert dalam blogwalking dia pun terjumpa entry lama ni. Kalau tak silap aku Screening TED tu kat Midvalley kot ^_^ dan yang penting aku kat belakang dia tengah kepoh-kepoh dengan member aku. Dia pun apa lagi pantang dengar suara jejak lembut ni katanya. 

kenapa dhek alergic dengar suara lembut akak ker? Terus stim ke ko dibuatnya hahahahha ^_^
hah obor-obor itu lah kawan mak uols ^_^
cari punya cari, rupanya entry ni ditulis oleh Miss Volvo, hurm maaflah kita tak pernah bersua lagi kot. Nanti klu aku dah jumpa ko nok, aku terus transform jadi obor-obor yer. Sebab ko suka tengok yang lembut2 ni kan hahaha.

Tapi baru-baru ni aku pergi juga Movie After Earth tak jumpa pun ko kat sana wahai miss volvo, ke sebab ko tak dapat dengar suara lembut akak ni haha.  Ok lah nanti kalau ko dapat screening Monster University minggu depan boleh lah jumpa yer ^_^
asal nama ko miss volvo, ko pakai kereta volvo ek? wahhhh
kelasss ko volvo anak orang kaya rupanya haha
ko payunglah mak sebijik kereta ok. alaaaaa tak demand pun just nak Ford Fiesta tu boleh tak?
stay goddess readers ku.....

3 comments :

Macikz Konah said...

uoolss kelas famous. ha ada peminat ramai.

Anonymous said...

wallawey terbaik laaaa .

520abc said...

0806jejeLe mécanisme asics gel homme discount de réalignement au sein du hosel basket nike roshe run print wmns noir gris blanc sera moins évident dans scarpe da basket nike air jordan ce club par rapport nike air max 90 leopard blanc & argent & gris profond au modèle précédent. Votre robe asics kayano 23 Baskets de mariée coûtera asics tiger homme bleu probablement beaucoup plus que tout nike air max pas cher destockage autre vêtement que vous possédez. nike presto homme pas cher