Cam Whore di Public Toilet!




hi uols,

Confirm ramai sangat di kalangan mereka yang blogger dan non-blogger ni yang suka bergambar ^_^ sehingga terjadinya cam whore. Cam whore boleh terjadi kat mana-mana saja termasuk lah toilet. Serius aku pun tak taw kenapa bila masuk toilet jer amik gambar dulu hehe biarpun nak tercirit sekali pun satu snap gambar sudah memadai ^_^

Bagi mereka yang mempunyai ciri-ciri muka penggoda amatlah diperlukan dalam catergory cam whore ni. 
yessss aku rasa tak cukup dengan itu yer, nanti mek akan datang dengan cam whore yang seterusnya ok
tapi memang tak boleh nak challenge dengan cam whore lahanat sekor kat bawah ni, makan hati dengan women betul beliau haha
kalau pose DUCK FACE pernah jadi trend untuk gegurl trend duck face untuk lelaki pun ada gak sebenarnya. Kalau tak silap aku Justin bieber dan juga Zayn Malik yang pernah nampak buat Duck Face versi lelaki ^_^

tapi korang nak tengok tak macam mana kaedah lepas ni korang boleh buat duck face dengan lebih natural takde nampak sangat macam terpaksa haha 
tengok lah bawah

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

hahahah gotcha, lepas ni ramai yang akan nampak natural bila posing dalam gambar hahaha

Stay goddess my loyal readers ^_^