Fabulous cute day 4 semakin hampir - TKG Crew




Hi uols,

pejam celik pejam celik tak sangka jumaat ni 28th June, dah tiba masanya TKG Crew buat satu lagi event, iaitu malam dinner "Fabulous Cute Day ke 4" siapa sangka event dari group aku ni dah sampai episode yang ke 4 ^_^ 

seperti kebiasaanya setahun sekali je masing-masing nak drag. Kalau korang refer pada "Fabulous Cute Day ke 3" kita orang buat kat Melaka, tapi sayang aku tak sempat nak buat cover pasal cerita tu atas sebab-sebab tertentu. Untuk "Fabulous Cute Day ke 2" weols buat kat pangsun. kat pangsun tu lah aku baru nak kenal dengan lebih rapat lagi dengan budak TKG Crew yang lain. 

So kali ni kita orang buat kat PD balik uols, ko faham lah kan kenapa PD, jejants merata deknon lepas drag tu boleh cur. Terus berubah jadi kupu-kupu malam, mana yang cantik jadi kupu-kupu lah yang aku ni saiz dugong tak mampu nak berubah jadi cantik uols.
apa salah kita bang orang tu asyik tenung kita jer.

so since tinggal 4 hari je lagi sebelum acara tu berlangsung, harap-harap dress aku pun sempat jahit lepas tu ditambah dengan dress yang di sponsor oleh En Azhar. Nanti aku akan update kesemua dress aku kalau dah siap ok. Confirm korang akan keji gila lepas tengok dress mak tu. Dah nama pun drag show kan confirm lah ala-ala pelach semuanya ^_^ 
asalnya nak pakai wing uols feeling VS
tapi aku fikir, sudahhh mana nak cari bulu ayam seladang supply untuk wing aku ni.
so nampaknya kena lah buat dress. So korang just tunggu dan lihat macam mana mek transform ok.

stay goddess my lovely readers. ^_^