Innershine Prune Essence Plus Camu Camu Launch!!!




48 hours sponsored post
(Entry Baru Scroll Bawah!!)

hi uols,

Ok ada tak readers KifliMally.com yang merupakan peminat "tegar" Innershine. Well here some good news for you guys out there ^_^ 

Selasa yang lepas aku hadirkan diri ke Innershine Plus Camu Camu Launch ni di Grand Millennium Hotel, Ballroom dengan bertemakan Masquerade with elements of purple, seperti biasa kehadiran kami amat lah punctual hehe aku dengan ByRawlins lepak dulu dekat cafe kat bawah tu lagi pun kita orang ada 1/2jam untuk ke kaunter registration.
hah mampoooo nak design benda ni lebih cantik dari asal ^_^ aku tak sempat nak design so budget hanya letak bulu jer sebagai penghias.
selepas itu kita kena lah tinggalkan signature baru lah grand walaupun terpaksa calitkan identiti diri kat bawah screen tu.
with Brother Beautiful Nara ^_^

sementara nak menunggu dewan bersidang tu di buka, kita orang mingle around dan mencari mangsa untuk bergambar bersama, ramai sungguh blogger wanita hadirkan diri, semuanya blogger otai ^_^ aku dengan rawlin je jejaka teruna. Teruna lah sangat!!!
kami merupakan blogger group 3
dan muka muka yang ceria ini lah yang buat table kita orang happening. semuanya sporting walaupun ada yang segan-segan. Jangan segan dik sebab tak kemana pun klu senyap jer.
Selepas tu acara seterusnya ada sedikit video tentang produk pelancaran untuk hari tu, Innershine dan camu camu ^_^ sedap sangat seperti kurma yang pekat. Selain dari itu juga mereka bagi tengok iklan macam mana dengan pembikinan iklan tu bersama dengan duta baru Innershine Izara Aishah.
Altimet ft Adeep Fabulous Cats menyanyikan lagu cantik dan kemudian muncul lah seorang jelmaan wanita cantik dari belakang tabir iaitu Izara Aishah. Semua orang terpegun dengan kecantikan Izara Aishah so memang betul lah Innershine ni memberikan kesihatan luar dan dalam serta mencantik kan kulit.
Apa kelebihan dan kebaikan Innershine Camu Camu ni?
keberkesanan Pati Prune ni adalah untuk menjaga kecantikan azali korang, selain itu dengan boleh meningkatkan zat. Bukan itu saja Buah camu camu ni mempunyai khasiat 50 kali lebih kaya dengan vitamin semula jadi. Vitamin C kan boleh menguatkan sistem imuniti badan dan membantu dalam menghasilkan kolagen untuk kulit yang lembut dan berseri. ^_^

oleh itu mari kita lihat keberkesanan nya pada KifliMally.com
wow ternyata berkesan dengan serta merta ^_^
terintai-intai dari jauh melihat telatah si yuyu ni. 
lepas tu yuyu spot kat meja kita orang apa lagi dia pun terus serbu meja weols. 
ouh YUYU you so adorable, when is last time I met her? serious she's getting look young and pretty ^_^
last but not least, Mask ini telah diubah hasil andaman dan hiasan By Rawlins ^_^
maklumlah tiada erti simple dalam sesuatu benda tu, hebat dia design. I respect effort you rawlins.
"Eh gigihnya ko buat nok, kalau aku takde masa lah buang masa!"
please lah hargai hasil titik peluh orang instead of you guys nak downkan orang. haha
 Terima kasih atas layanan dan hidangan yang sungguh menyelerakan dari Grand Millennium Hotel, Ballroom Chef ^_^
Dalam beramai-ramai ni aku hanya kenal Mira saja, the rest tu it sooo unfamiliar, terlalu besar rupanya community blogger kat malaysia ni yer. Takpe aku akan berusaha untuk kenal dan tambah kenalan blogger aku sendiri. Nice to know you guys. Really had so much fun! 
Cover story Innershine Prune Essence Plus Camu Camu Launch!!! ini dibawa khas oleh KifliMally.com

Stay gorgeous people

14 comments :

Anis Athia said...

hi hi there :) ingat anis tak? yang berpalazzo oren tu.. hehehe.. salam perkenalan dari anis ^_^

Asyik Izas said...

hye..Kifli..pttlah pernah tgk u sbb dh memang follow blog u pun sblm ni..hehe..terima kasih sbb meghappening kan meja mkn kita aritu..hehe...:)

Kifli Mally said...

@Anis Athia mestilah ingat ^_^ semua macam diva taw malam tu haha

Kifli Mally said...

@Asyik Izas hahaha, sama-sama uols ^_^ nnti klu kita jumpa lagi boleh kecohkan suasana haha

YaNa Yassin said...

Auww,.. seronok kan ghatering camginie, jumpa ramai geng blogger, xde lah berinteraksi di alam maya jer.

Innershine Camu camu nie memang best, rasa manis masam. Memang kena ngan tekak YY .

Yuyu Zulaikha said...

marilah lepak lepak lagiiiiii!

Yuyu Zulaikha said...

Kifli! kite amik gambar sikit ye. kite credit juga. sebab hari tu jauhhhhhhhhhhhhh. T_T

nadia farahida said...

kifliiiiiii,
thank you sebab menghavockan meja kitaaaa. kalau tak, diammmm je semuaaa kannn. :P nadia amek gambar sekeping dari blog u ni babe.
http://www.nadiafarahida.com/2013/06/innershine-camu-camu-launch.html

thank youuuuu :))

Kifli Mally said...

@YaNa Yassin betul lah tu kak yana, sedap je tekak ni telan, lepas ni keje mmg nak kena beli ^_^

Kifli Mally said...

@Yuyu Zulaikha hamik je la yuyu ^_^ nnti kita lepak lagi taw. Bilanya nak up entry uols ni!

Kifli Mally said...

@nadia farahida haha no problem, nnti kita havoc kan lagi keadaan k.

Syafiqah Hashim said...

hi kifli..jumpa u time innershine launch hr tu.. rasanya time nuffnang birthday batch pun jumpa..pika tak sihat sgt hr tu..tu yg tak ramah nak bertegur..anyway, salam perkenalan :)

Cinta hazanis said...

pic sebelum dan selepas tu mmg xboleh blaaa la kifli. hikhok.:P

Mek Onie said...

heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pestaim jumpa uolssssss ! ingat iolsss tak?haha